Dan Șucu, prima discuție față în față cu Șumudică. Ce impresie i-a făcut vulcanicul antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Șucu a dezvăluit că s-a întâlnit joi cu Marius Șumudică azi, cei doi discutând o oră și jumătate. , Acționarul majoritar al Rapidului a mărturisit că antrenorul liber de contract i-a făcut o impresie plăcută.

Dan Șucu, debusolat după înfrângerea cu Universitatea Craiova. Captură DigiSport
Dan Șucu, debusolat după înfrângerea cu Universitatea Craiova. Captură DigiSport

Marius Șumudică i-a lăsat patronului impresia de om echilibrat acționarului de la Rapid, care vrea să reorganizeze complet conducerea clubului. Conform unui comunicat dat zile trecute, Dan Șucu va renunța la Daniel Niculae și va numi un nou președinte la finalul sezonului, iar pentru funcția de antrenor mai așetaptă câteva zile, pentru a vedea dacă Bogdan Lobonț reușește să ducă echipa în cupele europene.

Cum acest lucru e puțin probabil să se întâmple, fiind vorba doar de șanse teoretice  - e la 8 puncte de Universitatea Craiova, cu 3 etape rămase - probabil că vom vedea în curând un nou antrenor p banca Rapidului. Șanse bune are Marius Șumudică.

Va lua o decizie zilele următoare

„M-am văzut astăzi (n.r. joi) cu domnul Șumudică, a fost o întâlnire plăcută, de aproximativ o oră și 30 de minute, în care domnia sa mi-a expus ideile despre fotbal, strategia, cum ar vedea lucrurile la Rapid. Dânsul a dorit să mă cunoască, la fel, eu am vrut să îl cunosc personal pe domnul Șumudică, să văd cum gândește… Mi-a lăsat o impresie mai mult decât bună!

Bineînțeles, dacă o să mă întrebați acum dacă îl punem antrenor pe Marius Șumudică, nu o să pot să vă dau răspunsul. Vom vedea zilele următoare… E foarte important să vedem dacă ne atingem obiectivul.

Mai avem o șansă, chiar dacă teoretică. Trebuie să fim focusați sută la sută și chiar dacă procentele de a merge în Europa au scăzut, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne jucăm șansa până la capăt, așa cum îi stă bine Rapidului”, a declarat Dan Șucu pentru Fanatik.

Meciul cu CFR Cluj, decisiv 

Acționarul majoritar al giuleștenilor spune că o decizie va fi luată după meciul de duminică (21.30) cu CFR Cluj. „Bogdan Lobonț este antrenorul nostru până la finalul acestui campionat, un caracter deosebit. Împreună cu colegii mei vom lua o decizie clară din punctul de vedere al băncii tehnice în funcție și de partida cu CFR Cluj.

Marius Șumudică mi-a lăsat impresia unui om echilibrat, se vede că este un antrenor care a câștigat titluri și evident că este un mare rapidist. A fost doar o primă discuție, anunțasem public că mă voi vedea și cu domnul Șumudică și obișnuiesc să-mi țin promisiunile. Am povestit, ne-am cunoscut mai bine, cu toții ne dorim un singur lucru, să găsim soluții pentru binele Rapidului! Dar, repet, a fost doar o discuție, nimic mai mult…”, a mai declarat Dan Șucu pentru sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite