Reacția Biancăi Andreescu după ce Rybakina a ridicat trofeul de la Indian Wells. Halep a întâmpinat probleme

0
Publicat:

Elena Rybakina, câștigătoarea turneului de la Indian Wells, a ridicat cu o ușurință uimitoare trofeul care cântărește aproximativ 17 kilograme.

Elena Rybakina a reușit cu ușurință să ridice trofeul de la Indian Wells Foto: Profimedia
Elena Rybakina a reușit cu ușurință să ridice trofeul de la Indian Wells Foto: Profimedia

Elena Rybakina a câștigat turneul de la Indian Wells, după ce a învins-o în finală pe Aryna Sabalenka, scor 7-6 (11), 6-4. Tenismena de 23 de ani, care reprezintă Kazahstanul, a ridicat fără prea mari probleme trofeul câștigat.

„Vreau doar să știu cum a reușit să-l țină", a scris Bianca Andreescu, pe Twitter, imediat după ce a văzut imaginile, în condițiile în care trofeul este recunoscut ca fiind unul foarte greu.

Potrivit Digi Sport, Bianca, jucătoarea canadiană din origine română, a câștigat în anul 2019 turneul de la Indian Wells, însă nu a ridicat trofeul pe teren, ci s-a pozat cu el în brațe.

Halep nu a reușit să-l ridice

În 2015, Simona Halep, numărul trei mondial la acea vreme, a câştigat turneul WTA de la Indian Wells. La conferința de presă, o jurnalistă a întrebat-o dacă a ținut vreodată trofeul în brațe. Simona a încercat să-l ridice, însă a renunțat după ce a văzut cât este de greu, iar gestul său a a stârnit hohote de râs în sală.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite