Circ rusesc, cu Daniil Medvedev, la Indian Wells: S-a comportat ca un copil răsfățat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe cât de bine a jucat puștiul Carlos Alcaraz (Spania, 19 ani, 1 ATP), în finala de la BNP Paribas Open 2023, pe atât de rău s-a comportat adversarul său, Daniil Medvedev (Rusia, 27 de ani, 5 ATP). Care, de-a lungul celor șase partide disputate în California, s-a plâns întruna de terenul de joc, de parcă suprafața respectivă nu era identică și pentru jucătorul aflat dincolo de fileu!

Medvedev

Inclusiv după finala pierdută, duminică, 3-6, 2-6 cu Alcaraz, Medvedev a ținut să ridice, din nou, această problemă, chiar la festivitatea de premiere: „Dacă nu vorbim despre teren, atunci iubesc acest turneu“. Potrivit Eurosport, această remarcă a lui Medvedev doar a întregit reproșurile sale la acest capitol.

În timpul duelului cu Alexander Zverev (15 ATP), din optimi, Medvedev a fost și mai vocal, făcând un veritabil circ! „E o rușine pentru sport acest teren. Ar trebui să se interzică să se mai joace aici! E o rușine acest nenorocit de teren. Și ei spun că jucăm pe hard. Ce rușine să consideri această suprafață hard“, i-a spus Medvedev arbitrului. Apoi, a continuat acest fiasco, când a cerut o pauză pentru a merge la toaletă: „Mă duc la toaletă, dar nu-mi pasă dacă îmi dați o penalizare de timp. Voi fi la fel de lent ca aceste terenuri. Să-mi dați cinci încălcări de timp! Dacă ne pun să jucăm pe astfel de terenuri, atunci îmi pot permite și eu să fac ce vreau“.

În ciuda comportamentului său infantil, la Indian Wells, Medvedev a avut un parcurs pozitiv, cu victorii la Nakashima (45 ATP), Ivashka (80 ATP), Zverev (15 ATP), Davidovich Fokina (25 ATP) și Tiafoe (14 ATP).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite