Noi informații despre scandalul Messi-Weghorst. De ce l-a făcut argentinianul „prost”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Wout Weghorst, jucătorul olandez care a fost numit prost de Lionel Messi la finalul meciului din sfertul de finală de la Campionatul Mondial, a reacționat și a relatat că a doar a vrut să dea mâna cu superstarul argentinian.

Leo Messi l-a jignit pe fotbalistul olandez, la finalul meciului
Leo Messi l-a jignit pe fotbalistul olandez, la finalul meciului

Am vrut să dau mâna cu el după meci. Îl respect mult, ca fotbalist. Dar mi-a dat peste mână și nu a vrut să îmi vorbească. Spaniola mea nu este atât de bună, dar am auzit cuvinte lipsite de respect. Sunt foarte dezamăgit”, a spus atacantul de 30 de ani, de la Beșiktaș.

„A fost neașteptat să-l văd așa pe Messi“

Un jurnalist suedez a fost martor la incidentul dintre Messi și Wout Weghorst. „Eu eram la doar câțiva metri și am văzut totul. Era multă tensiune. Exista o stare de iritare. Messi a intrat pe tunel, în timp ce Weghorst a rămas să aștepte la controlul antidoping. Atunci a început discuția.

Nu a fost o ceartă, dar se simțea tensiunea. Van Dijk a intervenit pentru a-i calma. A fost neașteptat să-l văd așa pe Messi. Nu încape îndoială. Mai ales în fața unui adversar care are 2 metri. E o mare diferență de înălțime între ei”, a spus jurnalistul suedez, potrivit Mundo Deportivo.

Wout Weghorst a reușit să marcheze două goluri în finalul partidei

Meciul din sferturile de finală ale Campionatului Mondial dintre Argentina și Olanda s-a terminat după loviturile de departajare. Argentina a condus cu 2-0, dar fotbalistul Wout Weghorst a reușit să marcheze de două ori pe finalul meciului și să ducă partida în prelungiri, care s-a încheiat după loviturile de departajare, 3-4. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite