Reacția emoționantă a lui Messi, când și-a văzut familia bucurându-se la golul marcat cu Australia VIDEO

0
0

Lionel Messi a jucat meciul cu numărul 1000 în carieră și l-a sărbătorit marcând golul prin care Argentina a deschis scorul în partida cu Australia, din optimile CM Qatar 2022.

Familia lui Lionei Messi se află în Qatar, alături de naționala Argentinei și de fotbalistul lui PSG, participând la toate meciurile pe care sud-americanii le dispută la Campionatul Mondial. Soția Antonella și cei trei copii au fost în delir după golul reușit de Messi la Doha, în meciul său cu numărul 1000 din carieră. 

La interviul de după meci, reporterul i-a arătat fotbalistului imaginile cu familia sa bucurându-se la golul înscris în poarta Australiei, iar Messi s-a arătat extrem de emoționat. 

„Familia este mereu în inima mea. Copiii mei au crescut și acum înțeleg Cupa Mondială, e primul turneul la care ei înțeleg ce înseamnă. Suferă, se bucură, sunt fericit să împărtășesc astfel de momente cu ei. Tiago, fiul ce mai mare, nu știa până acum câteva zile ce înseamnă o Cupă Mondială”, a declarat Messi, la finalul meciului contra Australiei.

Argentina a învins cu scorul de 2-1 naționala Australiei, în optimile de finală de la Cupa Mondială din Qatar și s-a calificat în sferturile de finală, acolo unde va întâlni selecționata Olandei. 

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri