Lionel Messi, atac dur la adresa arbitrului Mateu Lahoz: „Nu-l poți trimite la un meci atât de important”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lionel Messi (35 de ani) a adresat o serie de atacuri la adresa centralului spaniol Mateu Lahoz, care a condus partida din sferturile Campionatului Mondial de fotbal dintre Argentina și Olanda.

Lionel Messi l-a atacat pe arbitrul meciului Argentina-Olanda FOTO Profimedia
Lionel Messi l-a atacat pe arbitrul meciului Argentina-Olanda FOTO Profimedia

„Nu vreau să vorbesc despre arbitru, pentru că nu poți să spui ceea ce gândești sau să fii sincer, deoarece ești sancționat imediat. Cei de la FIFA ar trebuie să revizuiască acest aspect.

Nu poți trimite un arbitru ca acesta la un astfel de meci, unul de foarte mare importanță”, a spus superstarul argentinian la finalul meciului.

Și portarul argentinian Emiliano Martinez l-a acuzat pe arbitru, susținând că a vrut să se răzbune după eliminarea Argentinei: „Groaznic, cel mai slab arbitru din turneu. E prea arogant! Îi spui ceva și-ți răspunde urât. A ieșit Spania și cred că a vrut să ieșim și noi“.

„Nu am vrut să mergem în prelungiri“

Lionel Messi a mai spus că nu a vrut să ajungă în prelungiri, dar că jucătorii sunt foarte fericiți pentru calificare: „Suntem foarte fericiți. Nu am vrut să mergem în prelungiri, cu atât mai puțin la penalty-uri. Am suferit prea mult, din cauza a tot ceea ce ni s-a întâmplat, dar a fost un meci din sferturile de finală ale unui Mondial.

Am realizat cel mai frumos lucru, cel mai frumos lucru care ni se putea întâmpla”, a declarat Lionel Messi la finalul partidei, conform publicației Ole.com.

„Croația a jucat de la egal la egal cu Brazilia“

Messi a vorbit și despre confruntarea din semifinalele Campionatului Mondial împotriva Croației: „Echipa joacă bine, atacăm, și alergăm cu toții în slujba echipei. Trebuia să le facem o bucurie oamenilor care ne susțin atât de intens.

Meciul împotriva croaților va fi unul dificil. Croația este o echipă puternică, are jucători care se cunosc foarte bine și au același antrenor de foarte mult timp.

Croația a jucat de la egal la egal cu Brazilia, în unele momente chiar mai bine, și are mijlocași care pasează foarte bine”, conform Mundo Deportivo“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite