Messi, în centrul unui scandal după meciul Argentina-Olanda. „La ce te uiți, prostule?“ VIDEO

0
Publicat:

A fost scandal după meciul dramatic din sferturile de finală de la Campionatul Mondial dintre Argentina și Olanda, care s-a terminat cu calificarea în semifinale a echipei lui Leo Messi.

Pe tunelul care duce la vestiare și în zona de interviuri au fost o serie de schimburi de replici foarte dure între jucătorii celor două echipe. Leo Messi a fost protagonistul unui scandal cu atacantul Wout Weghorst, care a marcat în total trei goluri. Acesta a a venit pe tunel să-l caute pe Leo și a început să-i reproșeze anumite situații, însă a fost oprit de câțiva jucători argentinieni, printre care a fost Kun Aguero, care venise să-și vadă foștii colegi.

Leo Messi l-a jignit pe Weghorst Foto: Twitter
Leo Messi l-a jignit pe Weghorst Foto: Twitter

Messi a fost deranjat de gestul olandezului și i-a adresat câteva cuvinte mai dure chiar când începea să dea un interviu pentru TyC Sports: „La ce te uiți, prostule? La ce te uiți, prostule? Haide, du-te pe acolo! Du-te pe acolo”, i-a spus Leo Messi lui Weghorst.

Messi a explicat de ce a avut această reacție și spune că nici antrenorul Louis Van Gaal nu a arătat respect față de echipa Argentinei: „De când a intrat, ne-a provocat, ne-a lovit, ne-a spus anumite lucruri. Nu mi se pare că asta face parte din fotbal. Eu mereu respect pe toată lumea și vreau să fiu respectat. Nici antrenorul lor (n.r.- Louis Van Gaal) nu ne-a respectat”.

Kun Aguero, martor la incidente, a povestit ce s-a întâmplat: „Era jucătorul cu numărul 19. Intram spre vestiare și a început să zică «Messi, Messi. Vino aici!». Leo s-a întors și atunci a reacționat. Am intervenit eu și i-am spus să tacă. El mi-a spus «Nu îmi spui tu mie să tac!», iar reacția mea a fost «OK. Dar nu vorbești cu Messi. Dă mâna și mult noroc». Asta a fost”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite