Istvan Kovacs, la un meci uriaș în zona arabă: Delegare onorantă pentru centralul din România

0
Publicat:

Arbitrul român, Istvan Kovacs, va oficia finala Cupei Naţiunilor din Golful Persic, dintre Irak şi Oman, care va avea loc în Basra (Irak), a anunţat, marţi Federaţia Română de Fotbal.

Istvan Kovacs arbitrează la cel mai înalt nivel internațional de câteva sezoane.
Istvan Kovacs arbitrează la cel mai înalt nivel internațional de câteva sezoane.

"După ce a aflat că a fost nominalizat pentru Campionatul Mondial al Cluburilor, Istvan Kovacs a fost delegat să conducă şi finala Cupei Naţiunilor din Golf, Irak - Oman", a anunţat FRF pe site-ul oficial. Partida este programată joi, 19 ianuarie, pe International Stadium din Basra. Invitat să arbitreze la turneul aflat la ediţia cu numărul 25, Kovacs va bifa astfel al treilea joc în competiţie, după ce a arbitrat şi meciul de deschidere plus încă o partidă din faza grupelor.

Centralul român îi va avea alături pe colegii săi din brigadă, pe asistenţii Vasile Marinescu şi Mihai Artene. Arbitrul de rezervă va fi Salman Falahy (Qatar), în timp ce în camera VAR se vor afla Jeremy Pignard (Franţa) şi Jiyedh Redouane (Maroc).

Kovacs este unul dintre cei doi arbitri europeni delegaţi de FIFA la Cupa Mondială a Cluburilor, care se va desfăşura în perioada 1-11 februarie, în Maroc. Istvan Kovacs îi va avea alături pe conaţionalii Vasile Marinescu şi Mihai Artene, ca arbitri asistenţi.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite