Hagi, urmează concedierile la Farul Constanța: Primii care vor pleca după rezultatele modeste din vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au trecut 71 de zile de la marele meci, Farul – FCSB, scor 3-2, în etapa a 9-a a play-off-ului sezonului trecut, la finalul căruia constănțenii au devenit campionii României. Deși vorbim despre o perioadă de 2 luni și 10 zile, totul pare deja că a fost într-o altă viață! Mai ales că, între timp, Farul a ajuns o echipă care a fost eliminată din turul I preliminar al Ligii Campionilor, iar duminică seară, învinsă acasă de Poli Iași cu 3-1, a făcut o prima repriză pe care însuși Hagi a catalogat-o drept o „rușine“.

Gheorghe Hagi, tot mai nemulțumit de prestațiile Farului din acest sezon. FOTO: Arhiva Adevărul
Gheorghe Hagi, tot mai nemulțumit de prestațiile Farului din acest sezon. FOTO: Arhiva Adevărul

Din păcate, semnalele care au anunțat aceste rezultate sub așteptări erau vizibile, încă din perioada de pregătire. Le-a și evidențiat Adevărul aici, într-un articol amplu. Doar că șefii clubului, managerul Gheorghe Hagi și președintele Gică Popescu, au sperat, probabil, într-o redresare a situației și au mers înainte cu un lot „subțire“ pentru un club care vrea să joace bine, atât pe plan intern, cât și în Europa. Iar acum, când nu s-a putut, fără ca acest lucru să fie o surpriză, Hagi a anunțat că va da jucătorii afară pe capete!

Asta reiese din discursul managerului constănțenilor, după 1-3 cu Poli Iași, exact înaintea returului de joi cu Urartu (Armenia), de care depinde viitorul Farului, în acest sezon de cupele europene.

Ce a spus Gheorghe Hagi?

*Suntem foarte mulți în vestiar. În august, trebuie să selectăm jucătorii, să nu mai fie 30 și ceva de jucători. Vestiarul trebuie să-și recapete tonusul pe care l-a avut anul trecut. Acum, nu stăm bine deloc. Unul dintre motivele pentru care lucrurile merg rău e că suntem foarte, foarte, mulți. Cu toții trebuie să reflectăm și să luăm deciziile bune pentru Farul.

*Unii fac greșeli în continuare, aceleași greșeli. Nu e bine. Alții ar trebui să se gândească mai mult la noi, să nu aibă mintea în altă parte. Mintea să rămână la Farul.

*Le-am zis în vestiar că mai bine îmi iau copiii mei, joc cu ei, iar interpretarea tactică va fi mai bună. Mă refer la Andronache, Dumitrache, cei tineri care au intrat (n.r. – în meciul cu Poli Iași).

Conference League, turul II preliminar, manșa retur

Joi

*Urartu (Armenia) – Farul ora 18.00 (2-3 în tur)

Drepturile de televizare n-au fost preluate, deocamdată, în România.

*Sepsi – ȚSKA Sofia (Bulgaria) ora 20.00 (2-0 în tur)

Digi Sport 3, Prima Sport 3

*Adana Demirspor (Turcia) – CFR Cluj, ora 21.00 (1-1 în tur)

Digi Sport 2, Prima Sport 2

*FCSB – ȚSKA 1948 (Bulgaria) ora 21.30 (1-0 în tur)

Digi Sport 1, Prima Sport 1

În caz de calificare, știm de cine vor da formațiile din Superliga noastră:

*FCSB - Nordsjaelland (Danemarca)

*Sepsi - Torpedo Kutaisi (Georgia) / Aktobe (Kazahstan)

*Farul Constanța – Flora Tallinn (Estonia)

*CFR Cluj - Osijek (Croația) / Zalaegerszeg (Ungaria)

Partidele din turul III preliminar al Conference League se vor juca pe 10 august (tur) și 17 august (retur).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite