Fotografia zilei, cu Simona Halep în prim-plan: Imaginea care vorbeşte cât o mie de cuvinte

0
0
Simona Halep, în mare formă la Madrid
Simona Halep, în mare formă la Madrid

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a renăscut parcă, de când şi-a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou. Chiar fosta ocupantă a locului 1 mondial spunea acest lucru, recent, într-un interviu. Acum, avem şi alte dovezi în acest sens.

Dacă cineva mai avea dubii că Simona Halep e capabilă să joace un tenis de cel mai înalt nivel, probabil, victoria zdrobitoare de sâmbătă seară, cu Paula Badosa, a doua jucătoare a lumii la ora actuală, a spulberat aceste rezerve.

Pentru că „Simo“ a făcut o demonstraţie de forţă cu o adversară care juca, la rândul ei, pe suprafaţa ei preferată, zgură, şi era susţinută din tribune de conaţionalii ei spanioli. Şi, foarte important, s-a prezentat la duelul cu Halep, având un bilanţ impresionant, în actuala stagiune: 21 de victorii în 29 de partide!

Contra lui Halep însă, Badosa a cedat fără drept de apel: 3-6, 1-6, în doar 74 de minute. Pentru Halep, urmează acum duelul cu Cori Gauff (16 WTA), luni, în optimi.

Până atunci, o fotografie postată pe Facebook de Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei, spune totul despre relaţia care s-a format deja între cei doi. De altfel, inclusiv în timpul partidei cu Badosa, de câte ori camerele l-au arătat pe antrenorul francez, după loviturile reuşite ale Simonei, bucuria se putea citi pe faţa lui Mouratoglou, semn că acesta e foarte mulţumit de colaborarea cu Halep.

VEZI FOTOGRAFIA POSTATĂ DE PATRICK MOURATOGLOU

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite