Simona Halep: Mă simt grozav, simt că am jucat un tenis bun şi sunt foarte fericită de asta

0
0
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a învins-o pe Paula Badosa, locul 2 WTA, în manşa secundă a Madrid Open şi a preluat traseul principalei favorite de pe partea inferioară a tabloului. Cu toate acestea, ea spune că nu se poate considera candidata numărul 1 la câştigarea trofeului.

"Mă simt grozav, simt că am jucat un tenis bun şi sunt foarte fericită de asta. Ea este o jucătoare foarte bună, în acest moment este numărul 2 mondial, este încrezătoare, joacă extraordinar, dar am crezut că am şansa mea şi am dat totul pe teren. Terenul, publicul, care mă susţine mereu, toate îmi plac la Madrid, am o atmosferă grozavă de fiecare dată când joc şi vreau să le mulţumesc tuturor deoarece este foarte bine să ai energia publicului. (n.r. - ce i-a schimbat Patrick Mouratoglou) Este o plăcere şi o onoare să-l am pe Patrick în loja mea, ca antrenor. Lucrăm din greu la unele lucruri şi, după cum vedeţi, joc bine fiecare meci, aşa că mă concentrez pe a deveni mai bună şi mai puternică. (n.r. - dacă e favorită la câştigarea turneului) Nu, mă concentrez doar pe următorul meci şi vom vedea", a declarat ea, pe teren.

Simona Halep, locul 21 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale Madrid Open, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-1 pe spaniola Paula Badosa, locul 2 WTA, principala favorită a competiţiei de categorie WTA 1.000, după retragerea polonezei Iga Swiatek, lcoul I WTA.

Românca va evolua în faza următoare cu jucătoarea americană Cori Gauff, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 14, sau cu Iulia Putinţeva din Kazahstan, locul 44 WTA.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri