CTP, decizie radicală. De ce refuză gazetarul să scrie despre finala Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a decis să nu scrie nimic despre finala masculină de la Australian Open. Decizia a fost anunțată și explicată într-un editorial pentru GSP.ro.

CTP

Motivul pentru care CTP refuză să comenteze finala masculină, în care joacă Novak Djokovici și Stefanos Tsitsipas, este reacția sârbului în scandalul iscat de scandările pro-ruse ale tatălui său.

O nouă mostră de prostire în față a unei lumi întregi, după cele de acum un an, produsă de Novak Djoković. Este «explicația» campionului sârb pentru cel mai nou gest respingător făcut de tatăl său; cunoscut ca antioccidental agresiv, conspiraționist mondial și proputin, S. Djoković s-a filmat la Melbourne, așa cum se poate vedea pe net, clar și pentru idioții drept care ne ia fiul lui, împreună cu un hăndrălău care poartă pe piept simbolul sinistru Z și în mâini un steag al Rusiei cu chipul lui Putin imprimat pe el“, scrie CTP pentru GSP.ro.

Editorialul se încheie cu anunțul gazetarului că refuză să scrie despre finală, protestând astfel față de „minciunile și măgăriile marca Djoković“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite