Cazul Halep, ipoteză șocantă: „Nevasta lui Mouratoglou a nenorocit-o!“. Explicația unui scenariu SF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul Halep s-a cam lămurit, într-un mod destul de trist pentru noi, din momentul în care Sport Resolutions a publicat motivarea suspendării Simonei. Cele 126 de pagini demonstrează, cu probe solide, că fosta ocupantă a locului 1 mondial a luat-o pe o cale greșită. Marea necunoscută e dacă a făcut acest lucru în mod conștient sau dacă a fost ruinată de oamenii care au sfătuit-o prost. Iar aici intră în joc antrenorul Patrick Mouratoglou.

Simona Halep
Simona Halep

E clar că francezul are o vină importantă în această poveste. Vorbim despre o certitudine explicată de Adevărul aici. Acum, numele lui Mouratoglou e readus în discuție, însă printr-un scenariu SF înaintat de Dumitru Dragomir la Fanatik. Concret, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal crede că soția antrenorului ar fi ruinat-o pe Halep!

Ideea lui Dragomir se bazează pe faptul că între Halep și Mouratoglou ar fi existat o relație sentimentală, ceea ce ar fi scos-o din sărite pe doamna Mouratoglou. Care ar fi contaminat suplimentul cu colagen folosit de Simona! Numai când citești această înșiruire de acuze te și pufnește râsul! Cu o singură precizare: despre o posibilă relație amoroasă între Halep și Mouratoglou a scris și un nume greu din presa românească, după cum Adevărul a arătat aici. Chiar și așa însă, scenariul la care s-a gândit Dragomir la Fanatik pare unul demn de filmele SF.

Ce a spus Dumitru Dragomir?

*Ți-am zis că nevasta lui Mouratoglou a nenorocit-o. Ți-am zis? Băi, fii atent aici. Am stat și m-am gândit că ceva nu se leagă. Ți-am spus, aici e lucru necurat. Soția i-a băgat colagenul. Eu cred că nevastă-sa a făcut din prostie, din gelozie.

*Ea (n.r. – Simona Halep) putea să ia dacă nu îi dădea el (n.r. – Patrick Mouratoglou)? Îl cheamă tribunalul acum. Eu, dacă aș fi avocatul Simonei, îl chemam. Simona n-a făcut asta pentru că e o doamnă. Sunt oameni în viață care au atâta demnitate cum noi nu putem înțelege. Ea, crezându-se nevinovată, a crezut că niciodată nu o să ia suspendare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite