Se filmează documentarul Halep: Simona trece la nivelul următor după suspendarea pentru dopaj FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (32 de ani) a dispărut din tenis și, având în vedere că judecarea dosarelor necesită mult timp la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) e clar că, în următoarea perioadă, mai precis în prima parte a anului 2024, „Simo“ va avea mult timp liber, departe de sportul pe care l-a iubit.

Simona Halep
Simona Halep

Chiar dacă s-a tot fotografiat în timpul antrenamentelor, e clar că Halep nu se va pregăti în ritmul pe care îl avea în timpul unui sezon competițional. Până și Maria Șarapova a explicat că, atunci când ești suspendat pentru dopaj, programul trebuie schimbat cu totul. Ceea ce a și făcut Halep, iar acum avem o confirmare în acest sens.

Ajunsă în Dubai, printre destinațiile ei preferate, Simona merge și la o academie de tenis, pentru sesiunile de pregătire, dar se ocupă și de un proiect personal. Potrivit România TV, fostul lider WTA lucrează de ceva timp la un documentar despre viața sa. Alături de regizorul Radu Muntean în care are mare încredere. De altfel, Muntean a realizat, în trecut, și un clip publicitar în care „Simo“ a promovat un deodorant și i-a încurajat pe români să facă minim 5.000 de pași pe zi.

Revenind la documentarul despre viața lui Halep, acesta se filmează acum în Dubai. Și va fi lansat cu următorul mesaj: „Simona Halep nu este o întâmplare, este un rezultat“. România TV a notat că „documentarul propune o incursiune în lumea Simonei Halep, prezentând nu doar momente din antrenamentele sale, ci și povestea din spatele succesului“.

Proiectul e, în mod clar, pe placul Simonei. Care tocmai a și oferit o imagine din timpul filmărilor din Dubai, în mijlocul deșertului. Fotografia postată de Simona, care e înconjurată de echipa de filmare – poate fi văzută mai jos – a fost însoțită de următorul mesaj: „Băieții aștia = Cei mai buni #RaduMuntean“.

Halep jpg
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite