Becali, batjocorit pe banii lui: „Avocaţii îl mint!“. De ce latifundiarul din Pipera e pe cale să piardă o sumă mare de bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a făcut multe investiţii fotbalistice proaste de-a lungul anilor, iar acum e pe cale să mai irosească o sumă importantă, după ce avocaţii i-au vândut iluzii. Cel puţin aşa susţine Victor Piţurcă.

Gigi Becali nu ştie să piardă şi cine nu ştie să piardă riscă să plătească scump, la propriu, dar şi la figurat. FCSB a terminat pe locul 2 în play-off, după Viitorul, însă patronul roş-albaştrilor şi-a legat speranţele de o victorie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

Becali crede că TAS o poate face pe FCSB campioană, motiv pentru care a apelat la cel mai renumit avocat în speţele de la TAS, Jorge Ibarrola. Potrivit gsp.ro, acesta va primi 75.000 de euro de la Becali pentru a reprezenta FCSB la Lausanne şi, dacă va reuşi să „câştige“ titlul acolo, latifundiarul îi va mai plăti 150.000 de euro.

Fostul selecţioner, Victor Piţurcă, a insistat la Digi Sport că Becali visează cai verzi pe pereţi.

„Nu are nicio şansă la TAS. Nu TAS va pune campioana României. Aceasta e numită de LPF şi FRF. Nu-i interesează pe cei de la TAS treaba asta. Eu ştiu mai multe lucruri, pentru că şi eu mă judec de mai multă vreme la TAS. Din moment ce echipa Viitorul a câştigat campionatul cu un număr mai mare de puncte, atunci e campioană. Dacă şi anul trecut s-au luat în considerare rezultatele din play-off, eu cred că e un argument suficient. Dacă a existat o şedinţă în care s-a spus că vor conta doar meciurile din play-off, chiar dacă nu s-a notat în ROAF, atunci e suficient. Avocaţii care spun că FCSB are şanse la TAS mint. În momentul în care FRF şi LPF dau Viitorul campioană, e clar“, a declarat Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite