Adevărul Live: Cum vrea să-şi învingă Gheorghe Hagi naşul la TAS. De ce demersul lui Gigi Becali e sortit eşecului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul Constanţa a câştigat titlul în Liga I, conform Ligii Profesioniste de Fotbal, care susţine că, la egalitate de puncte, departajarea se face la rezultatele directe din play-off. Însă, potrivit părerii oficialilor FCSB şi potrivit interpretării regulamentului de către ei, la egalitate de puncte trebuie să se ţină cont de toate rezultatele directe.

Patronul bucureştenilor, Gigi Becali, a spus că se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a primi dreptate. Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat însă că există trei precedente în privinţa departajării aşa cum s-a făcut la finalul play-off-ului şi că şansele FCSB la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) sunt minime.

Întrebat de ce nu scrie clar în regulament că sunt luate în considerare pentru departajare meciurile directe din play-off, Ştefan a răspuns: "Până la acest moment – şi avem precedentele pe care le-am amintit chiar începând din sezonul 2013/2014 -  toţi oamenii care au citit acest regulament în integralitatea lui, nu separat, pe niverse norme care par favorabile pentru unii sau pentru alţii, au apreciat că exprimarea este suficientă pentru a se înţelege că vorbim de criterii de departajare pe faze competiţionale şi nu pe întreg campionatul".

Despre toate acestea şi alte subiecte “fierbinţi”, începând cu ora 13.00, alături de Iulian Anghel (şef departament Sport Adevărul) şi colegii săi, Adrian Epure şi Amir Kiarash. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite