Hagi, ridiculizat de naşul său: cum a râs Gigi Becali de cel mai mare fotbalist român. „Eu îi spun lui Gică aşa...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali n-are milă de nimeni, atunci când vorbim de bani. „Hipnotizat“ de mirajul milioanelor Ligii Campionilor, latifundiarul vrea să câştige la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, titlul pe care „Regele“ l-au luat prin rezultatele obţinute pe teren.

Gigi Becali s-a tot certat cu rudele sale pentru fotbal în ultimii ani. Mai întâi, l-a batjocorit pe Hagi pe când l-a avut antrenor la Steaua, jignindu-l grav pe fostul lider al Generaţiei de Aur.

Apoi, povestea s-a repetat cu finul său, Mirel Rădoi, doar că, de această dată, nu s-a mai ajuns la jigniri, fiindcă fostul internaţional a avut înţelepciunea de a pleca, relativ repede, de la echipă.

Acum, patronul FCSB se războieşte cu naşul său, Gheorghe Hagi, căruia vrea să-i ia campionatul câştigat pe teren prin manevre făcute la TAS. Până atunci, latifundiarul l-a luat peste picior pe antrenorul Viitorului, după ce acesta a declarat în „Gazeta Sporturilor“ că e la nivelul celor mai buni tehnicieni din lume.

„Sunt la nivelul lui Guardiola şi Conte, şi o să-i bat şi pe ei. Nu e departe acel moment. Spun realitatea, pentru că până acum am fost mai modest“, a fost declaraţia dată de Hagi.

Ce a spus Becali?

„Eu îi spun lui Gică aşa: e posibil să fie la nivel mai mare decât Guardiola şi Conte, pentru că a fost mai mare fotbalist şi decât Guardiola, şi decât Conte. Numai că, dacă vrea să-i bată, îi bate la fotbal, unu la unu, la porţi de 1 metru. Ca dacă joacă cu ei, cu Viitorul, trebuie să aibă şi cu cine să-i bată. Nu trebuie să fii mare antrenor, trebuie să mai ai şi echipă. Păi, degeaba îl aduci pe Guardiola la Viitorul. Credeţi că poate face ceva la Viitorul? Altfel, niciodată, pe Guardiola şi pe Conte n-o să-i bată Hagi niciodată, la situaţia în care e acum fotbalul. Şi nu neapărat el, oricine din România“, a spus Becali la sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite