„Antrenat” de Andreea Bălan, Victor Cornea face rezultatul carierei la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Cornea a debutat cu victorie la Australian Open, alături de partenerul său din proba de dublu, Sriram Balaji (India). Cei doi au trecut în primul tur al turneului de la Melbourne, în această dimineață, Matteo Arnaldi / Andrea Pellegrino (Italia), cu scorul de 6-3, 6-4.

Victor Cornea și Andreea Bălan, îndrăgostiți până peste cap. Foto Instagram
Victor Cornea și Andreea Bălan, îndrăgostiți până peste cap. Foto Instagram

Pe parcursul a două săptămâni, Victor Cornea a fost însoțit în Australia de iubita sa, Andreea Bălan. Jucătorul a îmbinat utilul cu plăcutul, distrându-se alături de partenera sa, dar nu a neglijat nici antrenamentele. Cântăreața a fost introdusă în culisele turneului de la Antipozi de sportivul sibian, care a trecut-o în acte pe artistă ca antrenoarea sa, astfel că Andreea s-a putut fotografia cu vedetele tenisului în prima săptămână de concurs.

Andreea Bălan a plecat în România

Acum, Andreea Bălan a plecat singură din Australia, pentru a participa la filmările Te cunosc de undeva!, unde este jurată, iar Victor Cornea a jucat primul meci la Australian Open, după mai multe zile de așteptare și amânări din cauza vremii nefavorabile. Iar jucătorul român a debutat cu o victorie, prima la un turneu de Grand Slam din carieră.

Cornea și Balaji, intrați pe tabloul principal ca rezerve, după retragerea lui Alexander Bublik (Kazahstan) și Dusan Lajovic (Serbia), s-au calificat fără emoții în turul al doilea. Singurul român din Top 100 ATP și partenerul său vor juca în turul următor pe Marcelo Arevalo (El Salvador) și Mate Pavic (Croația), favoriții 10 ai competiției. Pentru calificarea în turul secund la Australian Open, Victor Cornea și Sriram Balaji și-au asigurat un cec în valoare de 35.510 dolari și 90 de puncte WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite