Andreea Bălan, în culise la Australian Open. „Găselnița” partenerului ei, lipsită de profesionalism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Bălan face parte oficial din echipa iubitului ei, jucătorul Victor Cornea, care concurează la Melbourne în proba de dublu a turneului. Artista se bucură astfel de acces în culisele de la Australian Open, unde abordează vedetele competiției de la Antipozi.

Andreea Bălan și Novak Djokovici, la Australian Open. Foto Instagram
Andreea Bălan și Novak Djokovici, la Australian Open. Foto Instagram

Pentru a putea avea acces peste tot la turneul australian, Andreea Bălan a fost înregistrată ca făcând parte din echipa lui Cornea, în calitate de antrenor. O „găselniță” lipsită de profesionalism a jucătorului, dar așa a putut să-i facă o favoare iubitei sale de care e îndrăgostit până peste cap. Așa cântăreața a putut intra pe „Rod Laver Arena”, unde s-a pozat în mai multe ipostaze.

Poze cu Djokovici și Tsitsipas

Astfel, ea s-a fotografiat cu Stefanos Tsitsipas și partenera sa, Paula Badosa, dar și cu Novak Djokovici, liderul ATP și principalul favorit al turneului, chiar înainte de intrarea acestuia pe teren pentru meciul cu croatul de 18 ani Dino Prizmic.

Andreea Bălan îi face marcaj strâns lui Victor Cornea. Foto Instagram
Andreea Bălan îi face marcaj strâns lui Victor Cornea. Foto Instagram

„Doamnelor și domnilor, legenda vie a tenisului, locul 1 mondial, unicul Novak Djokovici. E cu doar câteva minute înainte de turul 1 la Australian Open”, a scris Andreea Bălan pe Instagram, apoi a completat: „E cea mai îndepărtată destinație în care am fost vreodată. Nu credeam și nu visam că voi ajunge aici. Dar iată-mă aici”.

Criticată pe Instagram, răspuns agresiv

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea a fost ținta unor critici pe Instagram, unde o femeie a acuzat-o pe artistă că nu îi permite iubitului său să se concentreze mai mult asupra vieții profesionale, mai ales în contextual turneelor de tenis.

„Cred că ar trebui lăsat să-și facă turneele liniștit. Dacă vrea să câștige meciurile”, a fost mesajul primit de artistă. Andreea Bălan a răspuns că sprijinul său este esențial pentru ca Victor să se simtă puternic și să ofere performanțe remarcabile pe teren: „Cucoană, habar n-aveți cât de greu le este jucătorilor de tenis în turnee și cât de important este să fie cineva din familie acolo să-i susțină”, a răspuns artista.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite