Andreea Bălan și Victor Cornea, vacanță de vis în Laponia, alături de fetițele artistei. Cine îi mai însoțește

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Bălan a plecat, duminică, într-o vacanță în Laponia, chiar în țara lui Moș Crăciun, împreună cu cele două fetițe ale sale, Ella și Clara, dar și alături de mama ei, care are grijă de copiii săi, și, bineînțeles, împreună cu iubitul său, jucătorul de tenis Victor Cornea.

Andreea Balan și Victor Cornea. FOTO Andreea Bălan,  Instagram
Andreea Balan și Victor Cornea. FOTO Andreea Bălan, Instagram

Extrem de îndrăgostită și fericită, potrivit Click!, Andreea Bălan  (39 de ani) și-a exprimat public recunoștință pentru toate clipele frumoase pe care le-a trăit și le trăiește acum.

“Am plecat în Laponia, la Moș Crăciun! E prima vacanță în 5! Sunt tare fericită și recunoscătoare pentru tot!”, a împărtășit artista cu fanii ei.

Cântăreața și Victor Cornea (30 de ani) formează un cuplu de la jumătatea lunii iunie, iar lucrurile au evoluat destul de repede între ei.

Cei doi s-au mutat deja împreună și se comportă ca o adevărată familie, mai ales că fetițele artistei l-au acceptat imediat în viața lor pe tânărul jucător de tenis.

Andreea Bălan este mai mult decât fericită pentru că iubitul ei se înțelege de minune cu fetițele ei, Clara și Ella, se joacă cu ele și le intră în voie, iar la rândul lor, micuțele îl îndrăgesc pe Victor Cornea.

Victor Cornea și fetițele Andreei. FOTO Andreea Bălan, Instagram
Victor Cornea și fetițele Andreei. FOTO Andreea Bălan, Instagram

Azi, Ella și Clara s-au întâlnit cu Moș Crăciun în Laponia și au fost în elementul lor. Fetele nu-l scapă deloc din ochi pe iubitul mamei lor, cu care se joacă neîncetat, dar se bucură și de zăpada pe care au găsit-o în vacanță.

Ce alte vedete sunt acum în vacanță în Laponia

Laponia este destinația de vacanță preferată a vedetelor în această perioadă. Tot pe 3 decembrie s-au îmbarcat către orașul lui Moș Crăciun și Adela Popescu cu Radu Vâlcan și cei trei copii ai lor, nerăbdători nevoie mare să ajungă la zăpadă și derdeluș.

Citește în Click! cine mai este în vacanță în țara lui Moș Crăciun.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite