Andreea Bălan și Victor Cornea, despre cum „bat” diferența de vârstă: „Arăt cu zece ani mai tânără”

0
Publicat:

Nu multă lume știe cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea, unul dintre cuplurile momentului în România. Cei doi au dezvăluit pentru Viva! nu doar cum li s-au intersectat destinele, ci și cum gestionează diferența de vârstă.

Andreea Bălan și Victor Cornea. FOTO Instagram
Andreea Bălan și Victor Cornea. FOTO Instagram

Povestea lor de dragoste s-a înfiripat în online. S-au întâlnit pe rețelele de socializare, în timp ce Victor era la debutul pe tabloul unui turneu de Grand Șlam: Roland Garros.

„Am fost plăcut surprins să observ că Andreea are înclinație spre lumea spirituală, și asta m-a făcut să o abordez (...). La scurt timp, am invitat-o să mă însoțească la cel mai prestigios turneu de tenis din lume, Wimbledon”, a povestit Victor pentru sursa citată.

Andreea Bălan a mărturisit că s-au întâlnit la momentul potrivit, când amândoi erau „în punctul de a oferi și de a primi iubire”.

„În alte țări, nu se pune accent atât de mult pe diferența de vârstă”  

Întrebată câtă lume a comentat sau a avertizat-o cu privire la diferența de vârstă dintre ea și Victor și în ce măsură s-au lovit de prejudecăți, Andreea a mărturisit că deține atuu-ri care „bat” orice diferență de vârstă:

„Cred că arăt cu zece ani mai tânără (...). Sunt veselă, pozitivă, plină de viață Și mai cred că, în alte țări, nu se pune accent atât de mult pe diferența de vârstă într-o poveste de dragoste”, a mai spus artista pentru Viva!.

Amintim că, în vara acestui an, după ce presa a speculat că artista ar iubi din nou, Andreea Bălan a decis să-și oficializeze relația cu tenismenul Victor Cornea chiar de ziua ei de naștere. 

Pe 15 iulie, cântăreața, în vârstă de 39 de ani, a publicat pe contul său de Instagram noi fotografii cu Victor Cornea, în vârstă de 29 de ani.

Andreea Bălan și Victor Cornea. Foto: Arhivă
Andreea Bălan și Victor Cornea. Foto: Arhivă

   Postarea a fost însoțită de următorul mesaj: „Mână în mână până la sfârșitul lumii”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite