Andreea Bălan, reacție la comentariul unei unei femei că îi afectează cariera lui Victor Cornea: „Cucoană, habar n-aveți!” | FOTO

0
Publicat:

Andreea Bălan a avut dură pe o rețeaua socială Instagram la un comentariu în care era acuzată că îi afectează cariera iubitului său jucătorul de tenis Victor Vlad Cornea. Artista a răspuns în apărarea relației sale și a subliniat importanța susținerii din partea familiei în cariera sportivilor.

Andreea Bălan și Victor Cornea FOTO: Instagram/Andreea Bălan
Andreea Bălan și Victor Cornea FOTO: Instagram/Andreea Bălan

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea a fost ținta unor critici pe instagram, unde o femeie a acuzat-o pe artistă că nu îi permite iubitului său să se concentreze mai mult asupra vieții profesionale, mai ales în contextual turneelor de tenis.

„Cred că ar trebui lăsat să-și facă turneele liniștit. Dacă vrea să câștige meciurile”, a fost mesajul primit de artistă.

Andreea Bălan a răspuns că sprijinul său este esențial pentru ca Victor să se simtă puternic și să ofere performanțe remarcabile pe teren. Artista a adăugat că susținerea din partea familiei este una fundamentală într-un domeniu competitiv precum cel al tenisului, iar prezența sa reprezintă un gest de iubire și sprijin necondiționat.

„Cucoană, habar n-aveți cât de greu le este jucătorilor de tenis în turnee și cât de important este să fie cineva din familie acolo să-i susțină”, a răspuns artista.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite