Veniturile fabuloase făcute de Dan Negru în 2023. Cu ce a dat lovitura

0
Publicat:

Dan Negru este nu doar un prezentator de succes, ci și un prosper om de afaceri. Întrebarea pe care și-o pune multă lume este câți bani face prezentatorul. Foarte mulți, notează Fanatik.ro.

Dan Negru. FOTO Facebook
Dan Negru. FOTO Facebook

Pe lângă înasările avute ca prezentator TV la Kanal D și la televiziunile din Republica Moldova, Dan Negru are și o afacere legată de showbiz - D.N.C. Impact, care se ocupă cu activități de interpretare artistică și spectacole.

Compania a reușit, anul trecut, o cifra de afaceri de peste 2,18 milioane de lei, adică în jur de 440.000 de euro.

Potrivit datelor oficiale ale Ministerului de Finanțe, vedeta a raportat un profit net de peste 1,63 milioane lei, adică în jur de 330.00 de euro (aproape  30.000 de euro lunar), potrivit Fanatik.ro.

Dan Negru câștigă sume importante și din Facebook și Instagram

Potrivit mihaivasilescublog.ro, Dan Negru ar încasa cel puțin un dolar la mia de vizualizări la filmulețele pe care le postează pe Facebook și Instagram, iar din calculele făcute de Fanatik, ar fi câștigat, în ultimele șase săptămâni, un minimum de 15.800 de dolari.

Omul de televiziune Dan Negru a făcut recent declarații despre o posibilă candidatură pentru funcția de primar al Timișoarei. Vedeta de la Kanal D a mărturisit că trei formațiuni politice importante i-au propus acest lucru.

„În viața vieților mele nu o să candidez, nu o să mă bag. Nu mă interesează, nici nu stau la discuții”, a mai declarat Dan Negru, pentru Fanatik. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite