Prietenii Shakirei, îngrijorați de noua relație a artistei. „Este disperată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prietenii celebrei cântărețe Shakira se tem că noua relație, cu starul serialului din „Emily in Paris”, Lucien Laviscount, nu ar fi întocmai potrivită. Cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare pentru un nou videoclip al cântăreței. Potrivit unor surse apropiate, oamenii din anturajul artistei își fac griji cu privire la intențiile actorului.

Shakira și Lucien Laviscount, în videoclipul piesei „Punteria” FOTO Captură video Youtube
Shakira și Lucien Laviscount, în videoclipul piesei „Punteria” FOTO Captură video Youtube

După despărțirea de fotbalistul Gerard Piqué, Shakira a fost „disperată să se îndrăgostească”, iar Lucien Laviscount pare să fi captat atenția cântăreței columbiene de 47 de ani. Prietenii ei sunt îngrijorați, având în vedere istoria sa matrimonială și relațiile anterioare, notează MailOnline.

Actorul britanic, în vârstă de 31 de ani, a întâlnit-o pe Shakira pe platoul de filmare al videoclipului piesei „Punteria”. În urmă cu o săptămână, cei doi au fost văzuți luând cina împreună, la New York. Oamenii din interior au confirmat că sunt împreună, dar nu sunt „foarte implicați”.

Lucien a avut, până în prezent, numeroase relații amoroase, cu nume sonore precum Jesy Nelson, Kelly Osbourne, Brooke Vincent, Leigh-Anne Pinnock și Chelsee Healey. Prima sa relație de mare impact a fost cu Kerry Katona, în 2011, pe vremea când el avea 19 ani, iar ea 31, după ce s-au întâlnit la Celebrity Big Brother, în Marea Britanie.

Iubire sau faimă?

Shakira este disperată să se îndrăgostească – dar prietenii ei sunt îngrijorați pentru că Lucien a urcat încet pe scara celebrităților în timp ce se întâlnește cu femei care erau toate mai puțin faimoase decât Shakira”, a declarat o sursă, în exclusivitate pentru DailyMail.com.

Așadar, există temeri că Lucien ar putea să nu fie în relație din aceleași motive sincere ca Shakira, ci ar putea să fie interesat mai mult de faimă decât de iubire.

Femeile cu care a fost sunt toate foarte diferite. Acum se vede cu Shakira - iar ea vrea dragoste. Dar prietenii ei se tem că el vrea doar ca oamenii să-i știe numele și ea oferă asta. Se văd, dar nu sunt încă foarte implicați, a continuat sursa.

Apropiații cântăreței au susținut că noul partener „nu este peste fostul ei”, Gerard Piqué și că toată lumea din jurul ei „știe că Lucien este un pansament”.

În noul său videoclip, se pot vedea momente de tandrețe între Shakira și Lucien. El a filmat la bustul gol, în timp ce cântăreața i se întinde în poală. La câteva zile după lansarea videoclipului, cei doi și-au dat întâlnire și în spatele camerelor de luat vederi. Proaspătul cuplu a fost fotografiat savurând cina la un restaurant italian din New York.

Shakira era îmbrăcată într-un corset și o jachetă de piele. Lucien este, de asemenea, îmbrăcat în negru, pentru a se asorta.

Shakira a discutat recent despre „refacerea” vieții ei personale, după despărțirea de fotbalistul spaniol. Ea a dezvăluit că și-a canalizat durerea în cel de-al 12-lea album de studio al ei, „Las Mujeres Ya No Lloran”.

Au fost atât de multe bucăți din viața mea care mi s-au prăbușit în fața ochilor și a trebuit să mă reconstruiesc într-un fel, luând oasele de pe podea și adunându-le pe toate împreună”, a spus ea pentru Times.

Lipiciul care a ținut totul împreună a fost muzica”, s-a confesat artista.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite