Lily Collins a rămas fără inelul de logodnă, în valoare de peste 70.000 de euro. De unde i-a fost furat

0
Publicat:

Protagonista celebrului serial „Emily in Paris” este devastată după ce i-a fost furat inelul de logodnă. Pe lângă valoarea sentimentală, bijuteria este una „excepțional de rară” și s-ar putea vinde cu mai bine de 70.000 de euro.

Lily Collins, protagonista celebrului serial „Emily in Paris” FOTO Arhivă
Lily Collins, protagonista celebrului serial „Emily in Paris” FOTO Arhivă

Jaf la un hotel de lux

Furtul este o adevărată lovitură pentru Lily Collins, care a dezvăluit, în repetate rânduri, că inelul ei de logodnă, o bijuterie absolut fabuloasă era era „exact ceea ce își dorea”. Polițiștii din L.A. investighează acum jaful, care este clasificat drept „peste 10.000 de dolari”, dar momentan nimeni nu a fost reținut.

Lily Collins a fost jefuită în timp ce se afla la spa, într-un un hotel de lux de la Hollywood. Oamenii legii sunt derutați de faptul că nu au găsit niciun semn de intrare forțată, notează Daily Mail. Actrița, în vârstă de 34 de ani, se bucura de o zi de relaxare în Los Angeles. Ea și-a lăsat inelul într-un dulap electronic, destinat depozitării obiectelor personale, iar la întoarcere nici că l-a mai găsit.

Bijuteria rară și extrem de valoroasă

Vedeta serialului „Emily in Paris” s-a logodit cu regizorul Charlie McDowell, în septembrie 2020. Un an mai târziu, cuplul s-a căsătorit. iar cuplul s-a căsătorit anul următor.

Este un diamant tăiat în formă de trandafir. Charlie l-a proiectat împreună cu Irene [Irene Neuwirth, bijutier]”, a dezvăluit Lily, în cadrul unui show TV, live.

Bonnie Dudeney, un bijutier privat și-a oferit opinia de expert, într-un interviu acordat publicației HELLO! Online.

Arată ca un diamant tăiat în trandafir foarte frumos și probabil că are între 2 sau 3 carate. Acest stil de diamant pare întotdeauna mai mare, deoarece este tăiat diferit față de diamantele tradiționale, moderne. Are o culoare minunată „roz deschis” și este excepțional de rar, a spus ea.

Potivit specialistei, deși i-a fost dificil să îi estimeze valoarea, aceasta a spus că prețul de vânzare ar fi de peste 65.000 de lire sterline, adică aproximativ 75.000 de euro.

La începutul acestui an, Lily a spus că i-ar plăcea să aibă o familie cu Charlie. Cei doi s-au cunoscut în timp ce lucrau pe platou, la filmările peliculei „Gilded Rage”, în anul 2019. Și-au făcut prima apariție publică în 2020 și s-au logodit în timpul unei călătorii în New Mexico, în septembrie. Căsătoria a avut loc în Dunton Hot Springs, Colorado, tot în septembrie, 2021.

Înainte de a o întâlni pe Lily, Charlie a avut o relație de lungă durată cu actrița Rooney Mara și s-a întâlnit, de asemenea, cu Emilia Clarke și Hilary Duff.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite