Adevăratul motiv al despărțirii Shakirei de Pique. Detalii șocante dezvăluite de presa spaniolă

0
Publicat:

La aproape doi ani după despărțirea Shakirei de Gerard Pique, presa spaniolă a făcut dezvăluiri despre ceea ce ar fi dus, de fapt, la decizia solistei columbiene de a-l părăsi defintiv pe fostul fundașul Barcelonei, notează gsp.ro.

Pique și Shakira. FOTO Getty images
Pique și Shakira. FOTO Getty images

Cântăreața, acum în vârstă de 46 de ani, ar fi fost gravidă cu o fetiță după ce ar fi făcut o inseminare in vitro, însă ar fi pierdut sarcina când a aflat că Gerard Pique (36 de ani), fostul fundaș al Barcelonei, a înșelat-o.

În cadrul emisiunii televizate Gossip No Like s-a vehiculat că din cauza unei toxoplasmoze (infecție bacteriană), Shakira ar fi suferit un avort spontan. De aici și până la ruptura definitivă dintre cei doi n-a mai fost decât un pas.

Potrivit dezvăluirilor, Pique n-ar fi fost prea marcat de situația dramatică în care se găsea partenera sa și a continuat s-o trădeze pe Shakira cu Clara Chia Marti. Nici artista și nici fostul fotbalist nu au dezmințit, dar nici nu au confirmat dezvăluirile atunci când au fost contactați.

„Dacă aș fi dat importanță, m-aș fi aruncat de la etajul șase”

Amintim că, în noiembrie, Gerard Pique a acceptat că vorbească, pentru prima dată, despre despărțirea de Shakira. Fostul fotbalist de la Barcelona a declarat că oamenii nu știu nimic din ceea ce s-a întâmplat în realitate, dar nici nu a explicat ce a cauzat ruptura din cuplu.

Fostul fundaș a făcut totuși câteva mărturisiri importante la emisiunea „El món a RAC1”.

„Dacă aș fi dat importanță la ceea ce se spune despre mine, acum aș fi fost închis într-un apartament sau m-aș fi aruncat de la etajul șase”, a spus fostul fotbalist, lăsând să se înțeleagă că toate informațiile despre el nu îl afectează deloc.

„Singura modalitate de a ieși viu din toate acestea este să nu le dai nicio importanță”, a adăugat el.

Varianta lansată de Shakira cu privire la despărțirea lor, chiar prin intermediul versurilor unor melodii, a fost că Gerard Pique a fost infidel și că ar fi început relația cu Clara Chia, înainte să o termine pe cea oficială cu artista sud-americană.

Shakira și Gerard Pique au trăit împreună timp de 12 ani au împreună doi băieți, Milan și Sasha.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite