O femeie a folosit sperma congelată a fiului său mort pentru a avea o fiică. Cum a fost posibil

0
Publicat:

Ana Obregon, în vârstă de 69 de ani, a devenit din nou mamă în urmă cu un an, după ce a adus pe lume o fiică prin intermediul unei mame surogat, și a șocat lumea când a anunțat că tatăl fetiței este fiului ei, Aless Lequio, relatează Mirror.

Ana Obregon
Actrița a vrut să îndeplinească „ultima dorință" a fiului său. Foto Instagram/ana_obregon_oficial

Fiul actriței spaniole a murit de cancer la vârsta de 27 de ani, în 2020, iar înainte de a muri, a congelat o mostră de spermă în speranța că într-o zi va putea deveni tată. 

Obregon a vrut să îndeplinească „ultima dorință" a fiului său, așa că a folosit mostra de spermă pentru a avea un copil prin intermediul unei mame surogat. În luna martie a anului trecut, s-a născut micuța Anita, care tocmai a împlinit un an de viață - femeia spunând că este o „copie" a tatălui ei. 

Ana Obregon a sărbătorit prima zi de naștere a micuței printr-o postare emoționantă pe Instagram, în care și-a lăudat regretatul fiu pentru că a fost „generos, curajos și solidar" și a spus că este convinsă că Anita va crește și va avea aceleași trăsături de personalitate. 

De asemenea, femeia a anunțat cine este tatăl micuței imediat după nașterea acesteia, anul trecut, când a dezvăluit că și că Anita este de fapt „nepoata" ei.  

Actrița nu este mama biologică a copilei, dar a adoptat-o după ce aceasta s-a născut. 

Fetița s-a născut într-un spital din Miami, SUA, iar mama ei biologică ar fi o cubaneză care locuiește în Florida. Femeia a ales să apeleze la o mamă surogat în SUA, deoarece în Spania, această practică este ilegală, însă adoptarea unui copil născut în străinătate este legală. 

De atunci, actrița a spus că nu ar exclude posibilitatea de a mai aduce pe lume și alți copii ai fiului său prin aceleași metode, întrucât a afirmat că „dorința" acestuia era să aibă cinci copii. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite