Femeia însărcinată cu copilul fiului ei: „Nu mi-am imaginat niciodată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nancy Hauck, o femeie de 56 de ani din SUA, este însărcinată cu bebelușul propriului ei fiu, deoarece nora sa nu poate avea copiii.

Nancy și fiul ei / Foto via DailyMail
Nancy și fiul ei / Foto via DailyMail

Femeia, din din St. George, Utah, este mamă surogat pentru fiul ei, Jeff Hauk și soția lui, Cambria, care a suferit o histerectomie, astfel că nu mai poate avea copii. 

Potrivit Daily Mail, Nancy a declarat că a luat decizia de a fi mamă surogat, deoarece știa că fiul ei îi dorește foarte mult să fie tată.  În plus, ea nu știa dacă va fi posibil să mai rămână însărcinată la vârsta ei sau dacă va putea duce sarcina. Cu toate acestea, embrionul a fost transferat cu succes, iar copilul se va naște în noiembrie.

„Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi însărcinată la 56 de ani sau că poate fi posibil, dar este cel mai frumos lucru.”, spune femeia. În plus, ea „abia așteaptă să nască”.

Fiul ei și soția acestuia, au apelat la un tratament de fertilizare în vitro timp de 6 ani. În urma acestuia, au reușit să aibă gemeni, pe Vere și Ayva, care au în prezent trei ani.

Ulterior, aceștia au mai avut un set de gemeni, pe Diseal și Luka, acum în vârstă de 11 luni. Totuși, cea de-a doua naștere a fost dureroasă și traumatizantă, astffel că, Cambria a făcut o  histerectomie.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite