Cum a a ajuns Kate Hudson după naştere la o siluetă de invidiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Slăbitul după naştere este o problemă care le dă bătaie de cap multor femei, mai ales la Hollywood, unde competiţia este acerbă. Şi pentru că un trup zvelt şi tonifiat este imperativul succesului, Kate Hudson nu a ezitat să urmeze un program intens de slăbit.

Într-un interviu pentru revista „Star“ actriţa din „Războiul mireselor“ recunoaşte că nu a fost uşor să dea jos kilogramele în plus. „M-am antrenat zilnic timp de şase ore“, a mărturisit aceasta. „Am practicat zilnic 45 sau 55 de minute de aerobic şi apoi o oră de pilates sau yoga, de trei ori pe zi“, a explicat Hudson.

După ce la sfârşitul sarcinii ajunsese la 84 de kilograme, actriţa în vârstă de 33 de ani a considerat că e necesar să ia măsuri suplimentare. Hudson a combinat programul zilnic şi cu activităţi complementare: mers pe bicicletă, dans şi alergat.

Totuşi, spre deosebire de colegele sale care au apelat la diete drastice, actriţa a preferat o variantă mai sănătoasă. „Nu sunt genul de femeie care ţine dietă. Nu mă aflu în familia potrivită: mama mea găteşte întotdeauna pui şi găluşte“, spune aceasta. Mai mult, Hudson mărturiseşte că e chiar o pofticioasă: „Îmi plac biscuiţii cu cremă şi dulceaţă. Nu pot să mă abţin“.

Kate Hudson are doi băieţi: Ryder Russell Robinson (8 ani) şi Bingham Hawn Bellamy (un an), iar în 2006 revista „National Enquirer“ a suspectat-o că ar avea tulburări de alimentaţie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite