Jessica Simpson, speriată de kilogramele în plus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi au trecut peste două luni de la naşterea fiului ei, Maxwell Drew Johnson, Jessica Simpsons nu a reuşit să slăbească. Mai mult, cântăreaţa continuă să se îngraşe, iar experţii în fitness estimează că ar avea peste 80 de kilograme.

Pentru o femeie al cărei succes s-a datorat în mare parte unui trup zvelt, Jessica este mai mult decât îngrijorată cu privire la formele sale pline. Prietenii susţin că artista a ajuns la un punct de răscruce, încercând să piardă kilogramele acumulate în timpul sarcinii.

Jessica (32 de ani) este plătită cu 4 milioane de dolari de către organizaţia ,,Weight Watchers“ ca să slăbească 30 de kilograme într-un an. ,,În timpul sarcinii Jess şi-a făcut toate poftele şi a consumat mai ales mâncarea ei favorită, junk food, crezând că după sarcină greutatea va reveni la forma normală. Acest lucru nu s-a întâmplat şi acum a intrat în panică“, a declarat un prieten, citat de okmagazine.com.

Programul postnatal de slăbit include dietă și antrenamente cu instructorul personal. Totuşi, apropiaţii susţin că Jessica întâmpină dificultăţi în ambele direcţii. La sfârşitul sarcinii, artista a depăşit 90 de de kilograme, iar acum consideră că întrega experienţă a fost ineficientă şi epuizantă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite