Cât a costat înmormântarea cu fast a Mioarei Roman. Îmbulzeală la pachetele oferite de pomană: „Nu au fost suficiente!”

0
Publicat:

Familia și apropiații au condus-o luni, 26 februarie, pe ultimul drum pe Mioara Roman, fosta soție a prim-ministrului Petre Roman. Ea a murit vineri, 23 februarie, la vârsta de 83 de ani. Înmormântarea Mioarei Roman a fost una fastuoasă, organizată fiind de Gabriela Lucuțar, cunoscută drept „Regina Întunericului”.

Mioara Roman
Mioara Roman a murit vineri, 23 februarie. Foto Instagram

Sute de oameni au venit luni la înmormântarea Mioarei Roman și s-au înghesuit să prindă pachetele alimentare oferite după ieșirea sicriului din biserică, dar și după înmormântarea de la cimitir. Gabriela Lucuțar a pregătit opt coșuri cu coliva, una fiind ornată cu foiță de aur, și aproape 100 de pachete.

Pachetele au fost 12 cu vase și 80 fără vase. Cele cu farfurii se fac pentru cei 12 apostoli, care de acum se roagă pentru sufletul celui plecat la ceruri. Se împarte câte un vas pentru fiecare apostol. 

Au fost șapte coșuri cu colivă mari, plus cea cu foiță de aur, în total opt. Și tot nu au fost suficiente! Au rămas și unii cărora nu le-am dat. Trebuia să fac zece! 

Am văzut că unii au luat și trei pachete, de persoană, le ascundeau. Afară era omor, când am ieșit cu pachetele din biserică! I-am lăsat să ia că mi-a fost milă. 

Ideea era să se bucure de pomană și să le mănânce sănătoși. Asta este viața! Câteodată nedreaptă…”, a spus Gabriela Lucuțar, în exclusivitate pentru Click! 

Citește continuarea pe Click.ro!

Fosta soție a prim-ministrului Petre Roman a fost înmormântată luni, 26 februarie, la Cimitirul „Reînvierea” din Capitală, după slujba oficiată de patru preoți la Biserica Sfântul Gheorghe Nou. 

Fostă jurnalistă și profesoară de limba și civilizație arabă, Mioara Roman, pe numele de fată Mioara Georgescu, suferea de Alzheimer și avea probleme locomotorii și și-a petrecut ultimii ani într-un azil din apropierea Capitalei, la Snagov.   

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite