Ce a postat Silvia Chifiriuc pe Facebook în ziua în care a murit Mioara Roman: „Așa vine binele și fuge răul”

0
Publicat:

În ziua în care Mioara Roman a murit, Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj despre iubire. Cântăreața de muzică ușoară face referire la Dragobete, sărbătoarea iubirii la români.

Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman FOTO Adevărul
Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman FOTO Adevărul

Silvia Chifiriuc nu face nicio referire la decesul Mioarei Roman, care a a avut loc vineri, 23 februarie.

Mâine, pe 24 februarie, sărbătorim Dragobetele. Și cu această ocazie am filmat la o frumoasă emisiune de la Etno Tv. Se difuzează în seara aceasta de la orele 20:00Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al îndrăgostiților, care în această zi își înnoiesc sentimentele de dragoste ca să fie trainice până la anul următor.

Suflete îndrăgostite, să fiți împreună neclintit, fiindcă numai așa vine binele și fuge răul din calea omului”.

Silvia Chifiriuc, despre secretul căsniciei cu Petre Roman: „Când mă retrag seara, la somn..."

Silvia Chifiriuc și Petre Roman au o căsnicie fericită care durează de17 ani. Actuala soție a fostului premier a dezvăluit pentru Viva.ro secretul relației lor fericite.  

Acum 13 ani au devenit părinții unui copil, Petrus, a cărui venire pe lume le-a consolidat și mai tare relația.

În toți acești ani s-au bucurat din plin de povestea lor de dragoste. Relația lor a avut însă nu doar momentre fericite, ci și perioade încărcate de durere, așa cum a fost moartea părinților ei.

Silvia Chifiriuc a vorbit despre familia pe care au construit-o împreună și a mărturisit care secretul căsniciei fericite alături de Petre Roman.  

„Nu trece o zi să nu fiu recunoscătoare Divinității”

Este vorba despre un ritual de recunoștință pe care îl face în fiecare seară.

„Cu cât ești mai recunoscător, cu atât lucrurile vin spre tine și mai frumos. Și am făcut acest exercițiu și de atunci nu trece o zi să nu fiu recunoscătoare Divinității, să nu mulțumesc și cu cât mă retrag seara, la somn, cu aceste gânduri de mulțumire și îmi fac o listă vizuală cu ce am rezolvat în ziua respectivă, a doua zi se deschid lucruri la care nici nu m-am gândit”, a spus Silvia Chifiriuc pentru Viva.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite