Catinca Roman: „O aștept pe Oana să vină!” - Primele declarații după moartea mamei sale, Mioara Roman

0
Publicat:

Fiica Mioarei Roman, Catinca Roman, a făcut primele declarații după decesul mamei sale o figură de referință în media și cultură, care s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani.

Catinca Roman a făcut primele declarații după moartea mamei sale
Catinca Roman a făcut primele declarații după moartea mamei sale

Fosta soție a fostului premier Petre Roman a fost internată de mai multă vreme la un azil din Snagov, unde a pierdut lupta cu bolile care o chinuiau de ani de zile.

Cu multă durere în suflet, Catinca Roman a vorbit, în exclusivitate pentru Click!. Ea și-a exprimat durerea, dar și mulțumiri pentru apropiații care îi sunt alături, în aceste momente grele. De asemenea, ea a spus că așteaptă sosirea în țară a surorii sale, Oana Roman.

„Vă mulțumesc pentru condoleanțe! O aștept și eu acum pe Oana să vină. Știu că de înmormântare se va ocupa o firmă specializată”, a transmis Catinca Roman.

Gabriela Lucuțar, prietena apropiată a familiei Roman, a confirmat că Oana Roman a luat primul avion din Egipt, unde se afla într-o vacanță alături de fiica sa, Isabela. Cele două se întoarc acasă pentru a-și lua rămas-bun de la Mioara Roman.

Mioara Roman suferea de mai multe probleme de sănătate, starea sa generală fiind vizibil deteriorată, în ultima perioadă. A fost operată de colecist, apoi i-a fost extirpat un lipom infectat și a fost diagnosticată cu Parkinson, mâna dreaptă fiind paralizată. De altfel, cu o recurență îngrijorătoare, a făcut mai multe mai multe accidente vasculare cerebrale.

Mesajul Oanei Roman

Într-un mesaj cutremurător, postat pe rețelele de socializare, Oana Roman și-a exprimat durerea profundă și recunoștința față de mama sa: „Drum lin în lumină, mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să (...)”

Citește continuarea pe Click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite