Al Pacino va deveni tată, din nou, la 83 de ani. Când se va naște cel de-al patrulea său copil

0
Publicat:

Al Pacino va deveni tată, pentru a patra oară, la vârsta de 83 de ani. Iubita celebrului actor Hollywood, cu care are o relație de anul trecut, este însărcinată. Zvonul a fost confirmat de reprezentanții lui Pacino, cât și de mai multe publicații din străinătate.

Al Pacino va deveni tată pentru a patra oara FOTO Getty Images
Al Pacino va deveni tată pentru a patra oara FOTO Getty Images

Celebrul actor, cunoscut mai ales pentru rolurile din seria „Scarface” (1983) și „Nașul”, are alți trei copii. Cea mai mare este Julie Marie, în vârstă de 33 de ani - cu o fostă parteneră de viaţă, profesoara de actorie Jan Tarrant.

Ceilalți doi copii ai starului american sunt gemenii Anton şi Olivia, în vârstă de 22 de ani, care provin din relaţia pe care a avut-o cu actriţa Beverly D'Angelo în perioada 1997 - 2003.

Iubita lui Al Pacino, însărcinată în opt luni

Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, are o relaţie cu Al Pacino din aprilie 2022. Zvonurile că ei ar fi împreună au pornit după ce au fost fotografiaţi în timp ce luau cina împreună. Mai multe surse au dezvăluit anul trecut pentru Page Six că Al Pacino şi Noor Alfallah şi-ar fi început relaţia încă din timpul primelor faze ale pandemiei de COVID-19.

În prezent, iubita starului american este însărcinată în opt luni. Informația a fost confirmată de agentul de presă al actorului Al Pacino și dezvăluită, în premieră, de TMZ. Tânăra lucrează ca producător în industria divertismentului, potrivit CNN.

În 2014, Pacino a povestit pentru revista New Yorker cum faptul că tatăl său l-a părăsit pe el și pe mama lui, pe când el avea vârsta de numai doi ani, i-a modelat relația cu copiii săi.

Este veriga lipsă, ca să zic așa(...) Să am copii m-a ajutat foarte mult. Știam, în mod conștient, că nu vreau să fiu ca tatăl meu. Am vrut sa fiu acolo. Am trei copii, sunt responsabil față de ei. Fac parte din viața lor. Când nu sunt prezent, este supărător pentru mine și pentru ei”, declara el.

Celebrul actor american, care nu a fost căsătorit niciodată, a avut o relaţie şi cu Lucila Polak în perioada 2008-2018. Pacino nu s-a retras niciodată din activitatea profesională și continuă să apară în mod regulat în filme, cum ar fi în „The Irishman” al regizorului Martin Scorsese (2019) și la TV, în serialul Amazon „Hunters” (2020-2023).

În prezent, el se alătură unei liste tot mai mari de tați în vârstă, celebri. La 79 de ani, actorul Robert De Niro a devenit tatăl al celui de-al șaptelea copil.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite