„Te cunosc de undeva!“. Doi concurenți misterioși în noul sezon: Poetul rap şi Milionara din Tenerife FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două personaje vor face echipă cu Nicole Cherry, respectiv Amna, în sezonul 19 al al show-ului transformărilor.

Nicole cherry va face echipă cu Poetul rap la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1
Nicole cherry va face echipă cu Poetul rap la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Nicole Cherry şi Poetul rapp şi Amna şi Milionara din Tenerife sunt alte două echipe care au acceptat provocarea jocului transformărilor, care are premiera pe 1 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1. Ajuns la al 19-lea sezon, show-ul vine cu o abordare inedită, prin care doar un singur concurent din fiecare echipă le este prezentat telespectatorilor înainte de lansare.

„Au trecut 10 ani de la prima mea participare la «Te cunosc de undeva!» și iată că a venit momentul să fiu iar concurentă în cadrul show-ului și să mă bucur din nou de această experiență. Sunt foarte nerăbdătoare, îmi trezește foarte multe amintiri plăcute din primul an, cel în care m-am lansat, și cred că a avut o contribuție enormă la formarea mea ca artist. Mă așteaptă multă muncă, dar și emoții pe care abia aștept să le retrăiesc!“, a declarat Nicole Cherry.

În sezonul actual, Nicole Cherry va face echipă cu Poetul rap, artist pe care telespectatorii îl vor cunoaşte în curând. „Transforming show-ul arată pentru mine ca o perioadă extraordinară de antrenament, dezvoltare şi descoperire artistică. Sunt convins că voi întâmpina momente şi situaţii în care n-am mai fost vreodată şi care totodată mă vor împinge să evoluez. Şi clar vom râde mult! Sunt foarte fericit că fac echipă cu Nicole Cherry, vom rupe tot“, a declarat Poetul rap.

Alături de ei, pe scena transforming show-ului de la Antena 1 vor evolua în acest sezon şi Amna şi Milionara din Tenerife. Amna, aşa cum este cunoscută publicului Cristina Andreea Frunzăreanu, a primit cu mare bucurie propunerea de a participa la „Te cunosc de undeva!“.

„Când m-a sunat producătoarea emisiunii şi m-a întrebat «Ce faci în următoarele patru luni?», eram la volan. Am parcat şi am ţipat de bucurie. I-am răspuns fără să stau pe gânduri «Sunt cu voi la platou!». Nu mi-e frică de absolut nimic, sunt sigură că vom face faţă cu brio provocărilor deloc puţine la număr şi spun asta pentru că atât eu, cât şi partenera mea suntem serioase, muncitoare, dedicate“, a mărturisit ea.

La rândul ei, cea pe care telespectatorii o cunosc deocamdată sub pseudonimul Milionara din Tenerife spune: „Am fost foarte încântată când am primit această propunere. Cunosc foarte bine show-ul, este un format super fun, curat şi totodată unul care te ajută foarte mult să te dezvolţi ca artist. Abia aştept să văd ce provocări ne rezervă, mai ales că eu cred foarte mult în echipa noastră“.

Show-ul transformărilor totale le pregăteşte telespectatorilor un sezon în mare formă, ce va putea fi urmărit începând din 1 aprilie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite