Au început filmările pentru un nou sezon „Te cunosc de undeva!“. „Doar scena a rămas aceeaşi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea de la Antena 1 a ajuns la cel de-al 19-lea sezon. Show-ul aduce pe scenă o nouă serie de artişti, provocări și transformări majore.

Pepe și Alina Pușcaș, prezentatorii show-ului Te cunosc de undeva
Pepe și Alina Pușcaș, prezentatorii show-ului Te cunosc de undeva FOTO Antena 1

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon „Te cunosc de undeva!“, care va putea fi urmărit în curând, la Antena 1. Show-ul transformărilor totale le pregăteşte telespectatorilor foarte multe surprize. 8 cupluri de artişti au spus „Da“ spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

„Sunt bucuroasă să vă anunţ că am început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon. E unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune din România. Abia aşteptăm să vă arătăm ce se întâmplă pe platoul de filmare, să descoperiţi artiştii care deja se bucură de nişte transformări absolut fabuloase! Avem foarte, foarte multe surprize, dar deocamdată nu vă putem spune mai mult! Fiţi cu ochii pe noi“, a declarat prezentatoarea Alina Puşcaş.

La rândul lui Pepe dezvăluie: „Doar din ce am văzut până acum vă spun sigur că se anunţă un sezon cu totul şi cu toul special, cu concurenţi unul şi unul, artişti îndrăgiţi puşi pe distracţie şi dornici să se arunce cu toată bucuria în jocul acesta! Să vedeţi întrecere între ei ce o să fie! Şi câte noutăţi v-am pregătit! În acest moment, pot să vă spun că doar scena şi Zarug au rămas aceiaşi! Şi, evident, eu şi Alina!“.

Show-ul transformărilor totale va putea fi urmărit în această primăvară pe Antena 1 şi AntenaPLAY. 

WRS şi Emilian au fost marii câștigători ai sezonului 18. Cu o transformare în „Disturbed“ – The Sound of Silence, cei doi au au obţinut cel mai mare punctaj al serii și marele premiu de 15.000 de euro. Cele patru cupluri de artişti care au luptat în finala show-ului de la Antena 1 au fost Emi şi Cuza (câştigătorii celui de-al 17-lea sezon), Jo şi Liviu Teodorescu, Wrs şi Emilian şi Connect-R şi SHIFT.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite