„Te cunosc de undeva!“: WRS şi Emilian, marii câștigători ai sezonului 18 VIDEO

0
Publicat:

Cu o transformare în „Disturbed“ – The Sound of Silence, cei doi au au obţinut cel mai mare punctaj al serii și marele premiu de 15.000 de euro.

Cele patru cupluri de artişti care au luptat în finala show-ului de la Antena 1 au fost Emi şi Cuza (câştigătorii celui de-al 17-lea sezon), Jo şi Liviu Teodorescu, Wrs şi Emilian şi Connect-R şi SHIFT. Nu doar echipele finaliste au făcut spectacol în finala „Te cunosc de undeva!“, ci şi colegii lor din acest sezon, care au evoluat în afara concursului.

WRS și Emilian, pe scenă cu premiul
WRS și Emilian au câștigat finala „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Punctajul lor a început de la 0, iar cele patru echipe de finaliști au primit puncte de la juriu, de la echipele care nu au intrat în marea finală și de la publicul prezent în sală.

„Te cunosc de undeva!“: ce transformări au avut concurenții

Seara a debutat cu un moment susținut de Eliza şi Cosmin Natanticu. Nici de această dată ruleta nu a fost prea blândă cu ei, cei doi primind o piesă grea, într-o limbă complicată - Goran Bregovici cu „Kalashnikov“. Prima echipă finalistă care a intrat pe scenă a fost cea formată din Emi şi Cuza, care au primit o piesă care a necesitat o super tehnică vocală - Hozier cu „Take Me To Church“.

În continuare, Sore şi Emma de la ZU au strălucit cu un moment de cabaret - Christina Aguillera si Pink! - „Lady Marmalade“, iar Connect-R şi SHIFT i-au emoţionat pe toţi cei prezenţi pe platoul de filmare cu piesa „I’ll Be Missing You“, interpretată de Sting şi Puff Daddy. Cei doi artişti au dedicat momentul lor în memoria regretatului artist NOSFE.

Feli şi Nicolai Tand au readus zâmbetele pe platou, cu o transformare veselă în O-Zone – „Dragostea din tei“. De mari emoţii n-au scăpat nici Jo şi Liviu Teodorescu, ce au primit la ruletă unul dintre cele mai mari nume ale muzicii rock – Steven Tyler de la Aerosmith cu piesa „I Don’t Want to Miss a Thing“. Rona Hartner şi Johny au adus şi în finală căldura relaţiei de familie la Te cunosc de undeva! cu transformarea în Modern Talking şi piesa „No face, No name, No Number«. Ultima transformare le-a aparţinut lui WRS şi Emilian, care au avut de interpretat o piesă foarte grea din punct de vedere vocal şi care i-a scos din zona de confort: Disturbed – "The Sound of Silence".

„Te cunosc de undeva!“: câștigătorii au donat premiul

Misiunea juriului a fost mult mai grea de această dată, deoarece miza a fost mult mai mare. După ce şi-au anunţat notele, a venit rândul concurenţilor să acorde cele 5 puncte, pentru ca la final, publicul să joace şi el un rol important în alegerea câştigătorilor celui de-al 18-lea sezon. Wrs şi Emilian au fost desemnaţi câştigători, în aplauzele tuturor celor aflaţi pe platoul de filmare.

Mulţumim că ne-aţi cooptat în această echipă minunată. Am învăţat foarte multe de la voi! Am fost martor la nişte momente live care m-au schimbat ca persoană şi ca artist pentru totdeauna“, a dezvăluit WRS după aflarea verdictului.

„Ne bucurăm din suflet că am reuşit să câştigăm sezonul cu numărul 18. Nu îmi vine să cred, abia peste câteva zile cred că voi realiza cu adevărat ce s-a întâmplat aici. Vă iubesc pe toţi şi de la fiecare dintre voi cred că am învăţat câte ceva. Si sunt foarte mândru de tine, WRS“, a completat Emilian. Cei doi artişti au donat premiul în valoare de 15.000 de Euro pentru o cauză nobilă.

Show-ul transformărilor va avea o ediţie specială difuzată în Ajun de Crăciun, de la ora 20:00 la Antena 1. Cine sunt concurenţii care vor aduce spiritul Crăciunului pe scena ÖTe cunosc de undeva!“, telespectatorii vor afla în curând

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite