Show cu manele în cinema, la lansarea unui film cu Nicole Cherry, Selly și Bromania VIDEO FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicole Cherry are rolul principal în cea mai nouă comedie românească: „Romina, VTM!“. La avanpremiera filmului a avut loc un moment inedit.

După succesul uriaș obținut cu producții precum „Miami Bici”, „5GANG: Un altfel de Crăciun” și „Teambuilding”, filme ce au înregistrat recorduri incredibile în anul lansării, Vidra Productions revine la început de 2023 cu un nou proiect ambițios, „Romina, VTM!“, în colaborare cu Selly Media Network.

Nicole Cherry și Selly, la abanpremiera filmului „Romina, VTM!“
Nicole Cherry și Selly, la abanpremiera filmului „Romina, VTM!“

La avanpremiera de miercuri, Bogdan de la Ploiești (care face și el parte din distribuție) a cântat manele pe scenă, în sala de cinema.

Filmul va fi lansat în cinematografe pe 2 ianuarie. Alături de Nicole Cherry, interpreta personajului principal, din distribuția filmului mai fac parte Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Matei Dima (Bromania), Selly, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș, Berechet.

Romina (Nicole Cherry) încearcă să salveze terasa din Costinești a tatălui său. Printr-o întâmplare, ea ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Maris), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câștige bani.

Romina, o fată cu un suflet mare, îl ajută să devină un artist adevărat. În peisaj apare apoi Gino, fostul iubit al Rominei, care îl face gelos pe Valentin și așa începe un șir de situații amuzante și nu numai.

Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect, că am cunoscut oameni talentați și extrem de muncitori. Sunt mulțumită de rezultatul final și sper din suflet că și publicul va veni cu un feedback pozitiv“, a spus Nicole Cherry.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite