Moment șocant la „Survivor România“: Gheboasă a cerut să plece, Maria Constantin a fost eliminată

0
Publicat:

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în reality-show-ul de la Pro TV și doi Faimoși au părăsit competiția, în loc de unul.

Maria Contantin și Gheboasă la „Survivor România“
Gheboasă a cerut să plece, Maria Contantin a fost eliminată de la „Survivor România“

În urma votului publicului, primul concurent eliminat de la „Survivor România“ 2023 a fost Maria Constantin. Rezultatul a declanșat o reacție necontrolată la Gheboasă, care își dorea foarte mult să plece acasă, după cum a declarat încă din ediția trecută. Acesta și-a aruncat bandana și a părăsit platoul, iar Vica Blochina a fost și ea la un pas să facă același gest, dar a fost calmată de DOC.

Gheboasă a revenit în Consiliul de eliminare și, după mai multe insistențe, i s-a permis să părăsească competiția. La rândul ei, Maria Constantin a părăsit concursul, așa cum a decis publicul votant.

Ceea ce am văzut, nu e un comportament pe care noi, la «Survivor», să-l apreciem. Nu uitați niciodată că cei de acasă sunt suverani. Maria, tu ai obținut cele mai puține voturi, deci și tu vei părăsi concursul“, a spus prezentatorul Daniel Pavel.  

„Survivor România“: luptă cruntă pentru mâncare

În reality-show-ul de la Pro TV nu mai trece nicio zi fără conflicte, indiferent de echipă. Pentru Maria Lungu (28 de ani), din tribul Războinicilor, cearta este a doua natură, iar „ținta“ constantă este colega sa, Codruța Began (47 de ani), pe care a șicanat-o din prima zi. „E o babă frustrată“, a spus Maria.

Și în tribul Faimoșilor au apărut antipatiile. Vica Blochina și cântăreața de muzică populară Maria Constantin, care sunt prietene de dinainte de a intra în competiție, au fost afectate de faptul că Ionuț Iftimoaie le consideră verigile slabe ale echipei și a nominalizat-o pe Maria Constantin pentru eliminare.   

„Îl iei pe fiecare coleg în parte și îl bârfești“, i-a spus Vica. „Eu sunt aici cu Maria, suntem prietene bune. El este aici singur, caută alianțe și face strategii. Pentru el este foarte important să mă elimine pe mine și pe Maria, ca să facă ce vrea aici“, a adăugat fosta dansatoare.

Vica și Maria formează un cuplu nedespărțit. Dacă aș fi vrut s-o trimit pe Vica aasă, o nominalizam pe ea și 100% mergea acasă, pentru că «Survivor» nu prea îi intră în corset“, a spus Iftimoaie.

A urmat o nouă confruntare între triburi, la jocul recompensei, iar recompensa a constat într-un coș cu legume. A fost un traseu la sol, în care s-au înfruntat, în mai multe runde, miniechipe formate din câte trei concurenți.

După două probe câștigate de Războinici la edițiile precedente, Faimoșii au reușit să câștige primul joc și au primit recompensa: coșul cu legume.

A urmat Consilul de eliminare, iar cei nominalizați din ediția precedentă au fost trapperul Gheboasă, rapperul DOC și cântăreața de muzică populară Maria Constantin. În urma votului publicului, primul concurent eliminat de la „Survivor România“ 2023 a fost Maria Constantin. Gheboasă a plecat și el din Republica Dominicană, după ce a cerut acest lucru insistent. Ionuț Iftimoaie de la Faimoși și Andreea Moromete de la Războinici au fost nominalizați la Exil.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite