Cine e Maria Lungu, certăreața de la „Survivor România“. „Nu vă suport. Și nici voi pe mine“ VIDEO FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conflictele au apărut chiar din prima zi a reality-show-ului de la Pro TV, iar Maria Lungu, din tabăra Războinicilor, este cea care a dat tonul. Emisiunea a fost lider de audiență.

Maria Lungu are 28 de ani, este designer vestimentar și pare dispusă la orice pentru a-și atinge scopul. În clipul de prezentare ea a recunoscut cu nonșalanță: „Îmi plac banii!“. Astfel că marele premiu de 100.000 de euro de la „Survivor România“ este o miză importantă.

Maria Lungu, în junglă la Survivor România
Maria Lungu a declanșat primele conflicte la Survivor România Foto Captură/Pro TV

Încă din prima zi, când Războinicii au ajuns pe insula unde locuiesc, Maria Lungu și-a arătat caracterul impulsiv. Ea s-a simțit vizată de o remarcă a colegei de trib, Codruța, așa că a declanșat primul mini-conflict. „Sunt multe caractere diferite și nu vrea nimeni să cedeze. Și nici eu“, a comentat aceasta. Colegul ei, Robert Moscalu (barman), a intervenit în conflict: „În unele momente, trebuie să taci din gură… că suntem o echipă“, i-a spus el. „Maria e prea din topor“, a comentat acesta ulterior.

După ce Războinicii au adus un punct în echipa lor, cele două tabere au avut un moment în care s-au contrat. DOC a ridicat tonul, iar Maria a fost indignată de atitudinea lui: „Lasă-mă să vorbesc!“.

„Survivor România“, urmărit de peste 2 milioane de români

Chiar dacă echipa sa a câștigat prima probă, Maria Lungu a avut încă o ieșire agresivă și a fost la un pas să declanșeze un nou conflict, dar, în cele din urmă, a fost calmată de colegii ei.

Știam că vă spargem! Nu e hate. Asta a fost prima senzație de când am călcat pe nisipul dominican. Și nu e ultima dată“, le-a spus Maria Lungu Faimoșilor.

Eu v-am zis că-i spargem și așa a fost. Chiar dacă nu vă prea suport. Și nici voi pe mine“, le-a spus Maria propriilor colegi, după încheierea probei.

Prima ediție a noului sezon„Survivor România“ a fost lider absolut de audiență, în intervalul 20.28 – 23.22. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 12.7 puncte de rating și 35.2% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.2 puncte de audiență și 14.3% share. De-a lungul difuzării, peste 2,1 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți, iar în minutul de aur, la ora 20:57 peste 2,6 milioane de telespectatori erau pe Pro TV.

Maria Lungu, „războinica“ de la „Survivor România“

Maria Lungu s-a născut la Chișinău, în anul 1995. Ea s-a mutat la Londra, pentru a studia designul vestimentar și a devenit între timp stilist. A mai cochetat cu televiziunea și a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul matrimonial „Puterea Dragostei“, de la Kanal D. Aici a format un cuplu cu Cristian Marinescu, dar cei doi s-au despărțit după emisiune.

Întrebată ce o motivează la „Survivor România“, Maria Lungu a răspuns că ea însăși este persoana care se motivează în clipele grele.

„Eu mă motivez. Am învățat să mă controlez, să-mi controlez mintea și psihicul, de mică, de fapt. Cred că jocul psihic o să fie al meu. Cel fizic, la fel, pentru că știți cum e, lucrurile se pot învăța în timp, cel mult o săptămână, două, îmi ia să ajung acolo unde trebuie fizic, însă psihologic e mai greu și aici am un plus“, a declarat ea pentru protv.ro.

În prima ediție a reality-show-ului, cele două triburi, Faimoșii și Războinicii, au avut prima confruntare, iar proba a fost câștigată detașat de Războinici. Recompensa pentru primul joc a constat în cuie, ciocan, macetă, 1 kg de orez și 1 l de ulei pentru echipa câștigătoare, echipa învinsă a primit doar 600 g de orez și 0,5 l de ulei.

Prima probă a constat într-o combinație de cursă cu bărci, recuperarea unor săculeți cu nisip, alergare cu obstacole și doborârea unor piese de pe o masă, de la distanță, prin aruncarea cu săculeții cu nisip.

Cei 12 Faimoși sunt: Carmen Grebenişan (influencer), Ionuţ Iftimoaie (fost luptător K1), Jorge (cântăreț, prezentator TV), Ada Dumitru (actriţă), Doc - Vlad Munteanu (cântăreț hip-hop), Maria Constantin (cântăreață muzică populară),  Bianca Patrichi (dansatoare şi coregraf), Remus Boroiu (antrenor fitness), Vica Blochina, Sebastian Dobrincu (antreprenor și membru al juriului la „Imperiul Leilor“), Ştefania Stănilă (fostă gimnastă), Gheboasă (trapper).

Echipa Războinicilor de la „Survivor România“ este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite