Dan Diaconescu a blocat centrala telefonică la prima transmisie a „noului OTV“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La
numai câteva minute de la începutul emisiei lui Dan Diaconescu,
centrala telefonică a Romit TV s-a blocat din cauza numărului mare
de apeluri FOTO Mediafax
La numai câteva minute de la începutul emisiei lui Dan Diaconescu, centrala telefonică a Romit TV s-a blocat din cauza numărului mare de apeluri FOTO Mediafax

După ce televiziunea OTV, deţinută de Dan Diaconescu, a fost închisă de CNA la începutul anului, preşedintele fondator al PP-DD a găsit o soluţie de criză. Postul său emite din nou, cu ajutorul unui prieten din Italia care deţine Romit TV, televiziune ce are licenţă de transmisie prin satelit.

„Noul OTV“, aşa cum l-a numit Dan Diaconescu, şi-a început emisia, marţi, 15 octombrie, la 23.32, ora României, cu ajutorul unei reţele de televiziune din Italia via Bucureşti. Semnalul a început să fie transmis şi cu ajutorul „colegilor din Marea Britanie, care îl ridică pe satelit pentru românii din toată lumea“ şi, simultan, pe canalul digital terestru 246 din Italia, spaţiu oferit de postul româno-italian Romit TV, scrie hotnews.ro.

Inaugurarea noului OTV a avut loc cu o mică întârziere faţă de orarul anunţat, din pricina necoordonării semnalelor din Italia şi România. Dan Diaconescu a anunţat că postul său va emite în urma unui acord cu proprietarul Romit TV, Emanuele Lataglia. Romit Tv are licenţă italiană de transmisie prin satelit şi va prelua, gratis, „o parte din emisiunile postului lui Dan Diaconescu“, mai scrie hotnews.ro.

Bucuria revenirii a blocat centrala telefonică

La numai câteva minute de la începutul emisiei lui Dan Diaconescu, centrala telefonică a Romit TV s-a blocat din cauza numărului mare de apeluri venite de la oamenii dornici de a intra în direct, pentru a-şi exprima bucuria în legătură cu redeschiderea OTV. „Am deschis firma în Italia la mijlocul anului, vom emite 24/24 h, atât pe frecvenţa Romit, cât şi pe satelit. Deocamdată, ne pot vedea în special românii din Italia“, a spus Dan Diaconescu în prima emisie a postului. Aşezat la o masă, cu un laptop în faţă, Diaconescu a a anunţat „redeschiderea OTV-ului din Italia“ ca pe o victorie împotriva „sistemului“.

„Mă veţi vedea în carne şi oase (...) mă mut în Italia că nu se mai poate. Îi sfătuiesc pe români să plece în străinătate, e mai bine decât în România. Spre exemplu, în Italia mi-am luat foarte uşor licenţa, în România am avut probleme Voi face o lansare oficială, unde voi invita multă lume, după ce rezolvăm unele reglaje tehnice“, a mai spus Dan Diaconescu.

În plus, Dan Diaconescu a făcut un apel către românii stabiliţi în Italia să „informeze rudele şi prietenii din România că s-a redeschis OTV-ul” şi că poate fi recepţionat şi pe satelit. 

Citeşte şi:

Reclamele campaniei Roşia Montană îi dezbină pe membrii CNA 

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de marţi, oprirea campaniei care promovează mineritul la Roşia Montană, motivând că reclamele încalcă articolul din lege care spune că spoturile nu trebuie „să stimuleze comportamente dăunătoare sănătăţii sau siguranţei populaţiei”.

OTV emite de la Vatican, din cartierul televiziunilor exilate. Dan Diaconescu: „Ce să vă spun... e superb!“

REVENIRE Dan Diaconescu jubilează după ce, marţi seară, a fost din nou live ore în şir. OTV emite iarăşi, după 9 luni, din Italia, unde patronul se laudă că a obţinut o licenţă. Viitorul „Televiziunii Poporului“ e , totuşi, incert.

Raport FreeEx: Relaţia „incestuoasă” dintre presă şi politic a decredibilizat mass-media

Raportul despre libertatea de exprimare al ActiveWatch, publicat astăzi, atrage atenţia că traseul jurnalism-politică al unor ziarişti a vulnerabilizat şi decredibilizat presa din România în 2012. Agenţia de Monitorizare a Presei dă câteva exemple explicând că „politizarea excesivă a infestat industria media”.

OTV. Cei 11 ani care au murdărit România

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de marţi, să retragă licenţa postului de televiziune OTV, din cauza amenzilor primite în ultimii patru ani şi neachitate.

Necrologul OTV

În primele două ore după ce emisia OTV a fost întreruptă, audienţa televiziunii lui Dan Diaconescu a fost de 5.200 de telespectatori pe minut, la nivel urban, adică 0,058% rating. Acesta e certificatul de deces al OTV.

Femeia care l-a trimis la culcare pe domnu’ Dan

Consiliul Naţional al Audiovizualului a retras licenţa postului de televiziune OTV la iniţiativa Laurei Georgescu, proaspăt numită în fruntea CNA.

VIDEO Momente tragicomice din istoria învolburată a televiziunii din garsonieră

Postul lui Dan Diaconescu a cunoscut o evoluţie sinuoasă, fiind chiar închis în urmă cu mulţi ani. Subiecte precum Elodia, Crima din Primăverii sau Tolea Ciumac i-au adus mulţi telespectatori lui „Domnu' Dan” şi tot la fel de mulţi bani.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri