VIDEO Momente tragicomice din istoria învolburată a televiziunii din garsonieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După 11 ani, CNA a închis din nou postul OTV FOTO Click
După 11 ani, CNA a închis din nou postul OTV FOTO Click

Postul lui Dan Diaconescu a cunoscut o evoluţie sinuoasă, fiind chiar închis în urmă cu mulţi ani. Subiecte precum Elodia, Crima din Primăverii sau Tolea Ciumac i-au adus mulţi telespectatori lui „Domnu' Dan” şi tot la fel de mulţi bani.

Televiziunea Oglinda a mai fost închisă de CNA în anul 2002, atunci când membrii Consiliului au decis retragerea licenţei pe motiv că postul a încălcat articolul 40 al Legii Audiovizuale, care face referire la interdicţia de difuzare a programelor care conţin orice formă de incitare la ură pe considerente de rasă, religie sau sex.

După ce a revenit pe micile ecrane, câţiva ani mai târziu, Dan Diaconescu a „servit” publicului mai multe seriale în direct în cadrul emisiunii care l-a consacrat, „Dan Diaconescu Direct”. Probabil cel mai cunoscut „serial în direct” a fost cel al avocatei Elodia Ghinescu, o poveste care încă nu şi-a găsit finalul, dar care a fascinat milioane de români şi i-a ţinut în faţa micilor ecrane seară de seară.

În cazul avocatei, despre care se spune că a fost ucisă chiar de soţul ei, Cristian Cioacă, a apărut un nou personaj, Tolea Ciumac. Românii fie că au urmărit, fie că nu au urmărit postul OTV cunosc faimosul moment în care luptătorul basarabean a încercat să-l bage pe „domnu' Dan” în tomberon.

După ce a simţit că telespectatorii săi s-au săturat de serialul „Elodia”, ajuns la câteva zeci, chiar sute de episoade, Dan Diaconescu şi-a îndreptat atenţia către scandalul din interiorul familiei lui Tolea Ciumac. Astfel, a lansat şi o pseudo-vedetă care a fost imediat „adoptată” de tabloide. Magda Ciumac.

Însă relaţiile lui Diaconescu cu „talentata” Magda s-au răcit în timp.

Curând, prin studioul din garsoniera de la Romană s-au perindat tot felul de „vedete”.

Şi Oana Zăvoranu a semnat condica în televiziunea-garsonieră. De pe scaunul de lângă Dan Diaconescu s-a certat şi s-a înjurat cu mama ei, şi-au împărţit averea şi, până la urmă, au ajuns să se împace şi să facă front comun împotriva lui Pepe.

Atât Oana, cât şi Pepe au avut emisiuni la OTV.

Dan Diaconescu a avut mereu o legătură strânsă cu Traian Băsescu, chit că îl acuza în 2010 că a pus procurorii să-l aresteze. Traian Băsescu a fost invitat de mai multe ori în emisiunea lui Diaconescu, ultima oară chiar în vara anului trecut, când subiectul referendumului era în floare.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite