VIDEO Ce răspuns i-a dat Ciolacu unui suporter care l-a întrebat dacă va candida la prezidențiale. Baie de mulțime la Munchen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Marcel Ciolacu a făcut luni o baie de mulțime în centrul orașului Munchen, unde se află pentru a participa la meciul de debut al României la Campionatul European din 2024, Partida ce se va disputa pe stadionul celor de la Bayern Munchen.

Primul ministru a fost zâmbitor și a acceptat să se fotografieze cu grupurile de fani români. La un moment dat, Marcel Ciolacu s-a fotografiat cu un copil, apoi, la scurt timp, cu un grup de suporteri. La final, el a dat mâna cu aceștia. A stat de vorbă cu ei, a avut răbdare și a fost permanent zâmbitor. 

Ciolacu, Ciolacu”, au strigat fanii, iar la un moment dat premierul a luat loc la o masă, pe o terasă plină ochi de suporteri români. Pe stradă, el a fost oprit de alte grupuri de fani care i-au cerut să se fotografieze cu ei. „Candidați la președinție sau e vrăjeală?”, l-a întrebat unul mai curajos. „Vedem”, a fost răspunsul tipic de politician dat de Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu a scris pe pagina sa de Facebook că cântat pentru România alături de suporterii tricolori și e mândru să fie alături de ei pe stadion.

M-am bucurat să cânt pentru România alături de suporterii tricolori înaintea meciului de azi contra Ucrainei, de la Campionatul European de fotbal. Sunt convins că energia zecilor de mii de fani ai naționalei, veniți la Munchen pentru meciul de azi, le va da fotbaliștilor noștri puterea să lupte pentru victoria așteptată de o țară întreagă! Avem suporteri minunați care vor face o galerie senzațională echipei noastre și sunt mândru să fiu alături de ei pe stadion, strigând într-un singur glas: Hai, România!”, a transmis prim-ministrul.

La Munchen se vorbește românește

O adevărată maree galbenă s-a revărsat luni, 17 iunie, înaintea meciului dintre România și Ucraina, care va debuta la ora 16:00. În centrul orașului și în drum spre „Allianz Arena”, stadionul lui Bayern Munchen, fanii au cântat „România, ale, ale și „România, victorie”, au băut bere și au mâncat celebri cârnați bavarezi.

Meciul României cu Ucraina va fi condus de o brigadă de arbitri din Suedia, avându-l la centru pe Glenn Nyberg. Asistenți vor fi Mahbod Beigl (Suedia) și Andreas Soderqvist. Din Grupa E, la Euro 2024, alături de România și Ucraina, mai fac parte reprezentativele Belgiei și Slovaciei. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite