Ucraina, consternată de decizia scandaloasă a Rusiei luată înainte de meciul cu România de la Euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă Rusia a fost exclusă de UEFA din competițiile sportive, turneul final va fi difuzat la televizor în patria lui Putin, cei de la Match TV câștigând drepturile de transmisie. Campionatul European va putea fi văzut în Rusia și pe Okko, o platformă online pe care se plătește.

Cei de la Okko au acoperit stema Ucrainei în prezentarea partidei
Cei de la Okko au acoperit stema Ucrainei în prezentarea partidei

Ucraina, țară aflată în război cu Rusia, va debuta la Euro 2024 mâine, în compania României. Însă acest meci nu va fi difuzat la televizor în țara agresoare. La fel ca următoarele partide ale vecinilor din faza grupelor, a optimilor sau a sferturilor de finală.

Rusia, fără principii morale

Presa ucraineană a criticat decizia scandaloasă luată de Match TV, subliniind că, dacă naționala lor ajunge în semifinale sau în finală, cei de la Match TV iau în calcul să transmită meciul, pentru a face profit din audiențe. Acest aspect a fost criticat de jurnaliștii ucraineni, care au scris că "țara agresoare arată încă o dată că nu are principii morale".

Dacă Match TV nu va difuza deloc partidele Ucrainei, în schimb, platforma online rusească Okko (care este contracost) o va face. Însă jurnaliștii din țara vecină deja au observat în colajul dinaintea anunțului meciului cu România că Artem Dovbyk a fost plasat în spatele lui Radu Drăgușin, astfel încât stema Ucrainei să nu fie vizibilă pe tricou.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite