Un fost lider de organizație al AUR a trecut la PSD

0
Publicat:

Fostul președinte al Organizației Municipale AUR Giurgiu, Sorin Marian Ruse, a trecut la PSD.

Fostul membru AUR se aștepta să fie desemnat candidatul partidului la primarie FOTO Inquam Photos
Fostul membru AUR se aștepta să fie desemnat candidatul partidului la primarie FOTO Inquam Photos

Sorin Ruse a trecut la PSD după ce AUR a desemnat un alt candidat la primărie, potrivit jurnalgiurgiuvean.ro

Sursa citată a relatat că, potrivit declaraților sale, fostul membru AUR se aștepta să fie desemnat candidatul partidului pentru Primăria Municipiului Giurgiu. 

PSD Olt a anunțat, joi, că mai mulți politicieni locali, printre care doi primari, trei viceprimari și peste 10 consilieri locali, au abandonat PNL pentru a face parte din formațiunea social-democrată, PSD având în prezent peste 100 de primari.

Recent, liderul PNL Mehedinţi, Virgil Popescu, a anunţat că 15 organizaţii ale AUR Mehedinţi s-au alăturat liberalilor mehedinţeni. Într-un mesaj postat pe Facebook, Virgil Popescu le-a mulțumit celor care au făcut acest pas.

AUR a anunţat miercuri că peste 150 de primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni din PNL şi PSD s-au alăturat formaţiunii, în urma discuțiilor pentru comasarea alegerilor, dintre aceștia fiind confirmați deputatul de Iași, Marius Ostaficiuc și europarlamentarul Tudor Ciuhodaru.

Situația din prezent este fără precedent, în condițiile în care toate partidele parlamentare și-au arătat disponibilitatea pentru a accepta traseiștii politici, pentru a se întări în vederea celor patru rânduri de alegeri din 2024. Astfel, nu doar PNL și PSD au ușile deschise, ci și USR și AUR.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite