Simion, nou atac la adresa UE: Suntem datori că luptăm cu tot ce avem contra acestei „noi Uniuni Sovietice de la Bruxelles”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șeful AUR, George Simion, a lansat în cadrul unui discurs, la Timișoara, un nou atac la adresa Uniunii Europene, pe care a numit-o „noua Uniune Sovietică”, afirmând că o să îi oprească pe toți cei care „încearcă să impună noua ordine globală”.

Liderul AUR a lansat un nou atac și asupra premierului României FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Liderul AUR a lansat un nou atac și asupra premierului României FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

„Am venit direct din Polonia. Am avut ieri la Varșovia întâlniri cu aliații noștri polonezi, probabil printre puținii, dacă nu singurii, care înțeleg ce înseamnă să fii între două imperii, între imperiul răului de la est, care încă face victime, și acest nou imperiu ideologic, această nouă Uniune Sovietică cu comisarii ei de la Bruxelles, care încearcă să ne schimbe obiceiurile, felul de a trăi, felul de a înțelege viața și de a ne respecta înaintașii și libertatea creștină a acestui continent”, a spus liderul AUR într-un discurs la Timișoara.

George Simion a continuat: „cred că ați văzut că a căzut și Grecia zilele trecute. Au zis și colegii mei înainte, e o boală mondială care funcționează fie prin marota numită corectitudine politică, fie prin cenzură, printr-o nouă dictatură și ideologia asta nouă, neomarxistă, globalistă, soroșistă, încearcă să ne aducă pe toți la același nivel. Dar pe noi Dumnezeu ne-a creat diferiți și suntem datori, împreună, la nivelul instituțiilor europene, din Europa din care facem parte atât istoric, cât și geografic, să ne luptăm cu tot ce avem”.

„Știți ce vom face? Cu siguranță, prin sprijinul vostru, o să îi încetinim în planurile lor bolnave. Și, cu ajutorul lui Dumnezeu, o să îi oprim pe toți, de la Juncker la Ursula von der Leyen, la doctorul Fauci și toți cei care încearcă să impună noua ordine globală”, a mai spus Simion.

Săgeți către premier 

Marcel Ciolacu s-a dus în Italia. S-a văzut și el cu Sanctitatea Sa Papa Francisc, cu premierul Italiei, Giorgia Meloni. Ce face omul, face și maimuța”, a mai spus șeful AUR.

Simion a vorbit și despre întâlnirea premierului cu românii din Italia. „S-a dus să promită în fața milioanelor de români alungați peste hotare marea cu sarea, să își ceară scuze. Cerându-și scuze, el fiind reprezentantul unui sistem care a condus România timp de 33 de ani, nu înțeleg ce poate covrigarul șef să promită românilor din străinătate. Ce o să le ofere? Gaura de la covrig”, a mai spus Simion. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite