Ciolacu, întâlnire cu Patriarhul Daniel: prilej de reafirmare a importanței consolidării parteneriatului cu Biserica

0
Publicat:

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că s-a întâlnit, joi, cu Patriarhul Daniel și cu ceilalți membri ai Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, ocazie cu care a reafirmat importanța consolidării parteneriatului cu Biserica.

Premierul Marcel Ciolacu cu Preafericitul Părinte Patriarh Daniel Foto: Facebook
Premierul Marcel Ciolacu cu Preafericitul Părinte Patriarh Daniel Foto: Facebook

Am avut bucuria să mă întâlnesc astăzi, la Palatul Patriarhiei, cu Preafericitul Părinte Patriarh Daniel și cu ceilalți membri ai Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române”, a scris premierul Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.  

Prim-ministrul a precizat că această întâlnire a fost un prilej deosebit de a reafirma importanţa consolidării parteneriatului cu Biserica.

„A fost un prilej deosebit de a reafirma importanța consolidării parteneriatului cu Biserica, parteneriat ce implică atât promovarea valorilor pe care Biserica le apără și le cultivă, cât și rolul social al acesteia, prin programe și activități de ajutorare a celor în nevoie”, a adăugat Ciolacu.

De altfel, recent premierul Marcel Ciolacu a fost primit în audiență și de Papa Francisc, la Vatican, cu ocazia vizitei sale la Roma pentru a participa la cea de-a treia ședință comună a guvernelor României și Italiei.

Iar la începutul anului premierul Marcel Ciolacu a mers de ziua sa onomastică la Muntele Athos, cu ocazia celebrării Crăciunului după Calendarul Iulian.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite