Primele imagini cu Aventura Parc care se construieşte într-o pădure din Galaţi. Complexul va arăta spectaculos

Primele imagini cu Aventura Parc care se
construieşte într-o pădure din Galaţi. Complexul va arăta spectaculos

SURSA: CJ Galaţi

Lucrările sunt avansate la noul Aventura Parc care se construieşte în judeţul Galaţi, în mijlocul unei păduri. Complexul va semănă cu cel de la Braşov şi va costa peste 1,6 milioane de lei, fonduri europene.

Ştiri pe aceeaşi temă

La 15 kilometri de oraşul Galaţi, în pădurea Gârboavele, se amenajeză de la zero un parc de aventură pe o suprafaţă de peste opt hectare. Complexul va avea 15 trasee, tiroliene spectaculoase, platforme, scări şi poduri interconectate între copaci. 

„Parcul de Aventură din pădurea Gârboavele prinde contur. Se lucrează deja la montarea şi configurarea traseelor şi ale jocurilor, care înseamnă sute de elemente interconectate printre arbori. Gălăţenii merită şi au nevoie de noi zone de agrement şi de relaxare în aer liber. 
 
Vor fi amenajate 15 trasee de aventură, cu sute de elemente interconectate prin arbori, la diferite înălţimi, fiecare traseu având un anumit grad de dificultate. Cei mici, dar şi adulţii îşi vor încerca rezistenţa pe trasee precum scara amiralului, fusurile suspendate sau podul tibetan”, a anunţat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi (CJG). 
 
De asemenea, în noul parc de agrement vor fi amenajate două tiroliene, una de 150 de metri şi cealaltă de 180 de metri. 

Sursa: CJG 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările