Primele imagini cu Aventura Parc care se construieşte într-o pădure din Galaţi. Complexul va arăta spectaculos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SURSA: CJ Galaţi
SURSA: CJ Galaţi

Lucrările sunt avansate la noul Aventura Parc care se construieşte în judeţul Galaţi, în mijlocul unei păduri. Complexul va semănă cu cel de la Braşov şi va costa peste 1,6 milioane de lei, fonduri europene.

La 15 kilometri de oraşul Galaţi, în pădurea Gârboavele, se amenajeză de la zero un parc de aventură pe o suprafaţă de peste opt hectare. Complexul va avea 15 trasee, tiroliene spectaculoase, platforme, scări şi poduri interconectate între copaci. 

„Parcul de Aventură din pădurea Gârboavele prinde contur. Se lucrează deja la montarea şi configurarea traseelor şi ale jocurilor, care înseamnă sute de elemente interconectate printre arbori. Gălăţenii merită şi au nevoie de noi zone de agrement şi de relaxare în aer liber. 

Vor fi amenajate 15 trasee de aventură, cu sute de elemente interconectate prin arbori, la diferite înălţimi, fiecare traseu având un anumit grad de dificultate. Cei mici, dar şi adulţii îşi vor încerca rezistenţa pe trasee precum scara amiralului, fusurile suspendate sau podul tibetan”, a anunţat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi (CJG). 

De asemenea, în noul parc de agrement vor fi amenajate două tiroliene, una de 150 de metri şi cealaltă de 180 de metri. 

aventura

Sursa: CJG 

Investiţia, de peste 1,6 milioane de lei, este realizată cu fonduri europene atrase de Consiliul Judeţean Galaţi. 

Vă recomandăm şi:

Pentru prima dată în ultima jumătate de secol, unul dintre cele mai circulate drumuri din Galaţi a fost modernizat. Are piste de biciclete

Cum arată cea mai complexă şi scumpă construcţie realizată din 1989 încoace în zona de sud a Moldovei VIDEO

 

O axă rutieră care străbate judeţul Galaţi de la nord la sud va fi reabilitată cu fonduri europene

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite