FOTO Incendiu violent în Maramureş. Acoperişul unei case a ars ca o torţă, o familie a rămas pe drumuri în prag de Sărbători

FOTO Incendiu violent în Maramureş. Acoperişul unei case a ars ca o torţă, o familie a rămas pe drumuri în prag de Sărbători

Incendiu violent la Buşag. FOTO: ISU Maramureş

În pragul sărbătorilor de iarnă, o familie din judeţul Maramureş a rămas fără acoperiş deasupra capului, după ce flăcările le-a distrus locuinţa. Cel mai probabil, spun pompierii, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incendiul a izbucnit vineri dimineata, 6 decembrie, în jurul orei 4.30, la o casă din localitatea maramureşeană Buşag. Flăcările au izbucnit de la acoperişul terasei şi au mistuit o suprafaţă mare din acoprişul casei, dar au produs şi pagube materiale însemnate.

Misiunea pompierilor a fost una dificilă şi din cauza temperaturilor scăzute înregistrate în judeţul Maramureş. 
FOTO: ISU Maramureş
 
„Pompierii băimăreni au intervenit cu trei autospeciale, în jurul orei 04:30, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case din localitatea Buşag. Flăcările au distrus circa 120 de metri pătraţi de acoperiş din lemn. De asemenea, în urma incendiului s-au degradat tavanele şi pereţii casei, împreună cu diverse obiecte de mobilier”, a arătat Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.
 
Flăcări violente. FOTO: ISU Maramureş
 
Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit. 
 
Citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: